Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Καλό Πάσχα από την Crowdpolicy! 🎉🎉

 



Η ομάδα της Crowdpolicy, σας εύχεται, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία, ευτυχία & δημιουργικότητα.
 
“Σπάμε” 🥚 και προχωράμε στην νέα ψηφιακή εποχή!
 
Follow Crowdpolicy, and Join the Digital Transformation Journey!!
 

CROWDAPPS
 
Τα Crowd Apps είναι η ολοκληρωμένη σουίτα cloud εφαρμογών για πόλεις, δήμους, περιφέρειες και τοπικές ομάδες πολιτών. Υποστηρίζουν τη συμμετοχικότητα, την επικοινωνία, τη διαφάνεια, τη λογοδοσία, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την τοπική ανάπτυξη και την εθελοντική προσφορά και αποτελούν βέλτιστες καλές πρακτικές σύγχρονης διακυβέρνησης.
 
Ψηφιακός Μετασχηματισμός Πόλεων
CityOn! Η Πόλη στα χέρια σου!
 
Το City On είναι μια ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή η οποία προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ψηφιακές υπηρεσίες που ενδυναμώνουν τους πολίτες, υποστηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες και προωθούν την συμμετοχικότητα. Διαθέσιμο σε Androis & IOS.
 
 
Κατέβασε τώρα το CityOn!
Enterprise Services
Botakis, The Greek ChatBot!
 
Η τεχνολογία των καινοτόμων αυτόματων ψηφιακών βοηθών είναι ένας από τους τομείς όπου η Crowdpolicy έχει υποστηρίξει, σε βάθος χρόνου,  αποτελεσματικές και συνεχώς αναπτυσσόμενες λύσεις και υπηρεσίες, που βασίζονται σε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, με βασικότερο την πλατφόρμα chatbot AI Analytics botakis, που έχουν εμπιστευθεί μεγάλοι οργανισμοί του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα (όπως η ΔΕΗ και ο ΔΕΔΔΗΕ), επιτυγχάνοντας άμεσα την ψηφιακή αναβάθμιση και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών από τον εκάστοτε φορέα.
 
Φτιάξε τον Δικό σου Ψηφιακό Βοηθό!
 
Δείτε το blog μας και ενημερωθείτε για τις νέες τεχνολογίες στον ψηφιακό μετασχηματισμό για τον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα.