Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ, ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjUtzrTbRHtWOMlITiIywj2EGN17FVg9Ool6ASqlVZgT9J_BIgeJUx07ikD8y4Sa4PZt19XD-6yAaxxCoZaqAAeaz9fdFpDGqoPGJDxvWqgxvGBlJS_J17PQEjf0nUBwxli-7WDxOCyHU/s980/xardalias-nikos-kakokairia.jpg 

Συνεχίζεται η κατάλυση της λογικής και της ελευθερίας των Ελλήνων από εξουσιαστές χωρίς καμία ψήφο από το λαό, όπως ο διορισμένος Υπουργός Χαρδαλιάς και οι ανεύθυνοι διά νόμου ειδικοί του.

Χωρίς κανένα πολιτικό κόστος και επιστημονική βάση οι Έλληνες παραμένουν εγκλωβισμένοι από ένα βάναυσο Κράτος, κινούμενοι μόνο με αναφορά και άδεια εξόδου SMS, ενώ παραμένουν μασκοφόροι χωρίς λόγο και αποτέλεσμα.

Η οικονομική ζημιά συνεχίζεται με τεράστιο κόστος ανά εβδομάδα και ο δήμιος Μητσοτάκης αρνείται το αυτονόητο. Την ελεύθερη κυκλοφορία χωρίς μάσκες και sms με τήρηση αποστάσεων σε εξωτερικούς χώρους όπως συμβαίνει στην Πολωνία και τη Βουλγαρία οι οποίες με αυτό τον τρόπο προσπαθούν όχι μόνο να επιβιώσουν στην κρίση αλλά και να ξεφύγουν επιτυχώς από αυτή.

Είναι προφανές ότι ένα σύστημα παραεξουσίας χωρίς λογική ανατρέπει δηλώσεις Υπουργών εκλεγμένων με δημοκρατικές διαδικασίες εντός ωρών, τρομοκρατεί μέσα από ελεγχόμενα μέσα παραπλάνησης, αλλοιώνει την πραγματικότητα και με ένα ρόλο δημίου καταστρέφει την οικονομία και την κοινωνία της Ελλάδας σε πλήρη ασυλία.

Το επίσημο Κράτος εμφανίζεται συνεχώς να άγεται και να φέρεται από παράκεντρα εξουσίας και να ξεπουλιέται εις βάρος του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου. Τα πάντα για να τυραννηθεί ο ελληνικός λαός, να θαφτεί ο ορυκτός πλούτος, να ξεπουληθεί η Κύπρος και η ΑΟΖ μας, να καταστραφεί η Ελλάδα, να διατηρηθεί ένα μιαρό παρακράτος.

Τόσο απλά τόσο όμορφα καίγεται η Ελλάδα το Άγιο Πάσχα μας, τόσο απλά όλα θα εξαφανιστούν μόλις έρθουν οι τουρίστες στην αποικία μας. Τόσο τραγικά θα χαθούν οι δήμιοι, όπως η Χίλαρι...

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Thedayaftergr