Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Συγγνώμη για ένα από τα χειρότερα βράδια της ιστορίας μας»

 ΠΑΕ ΑΕΚ: «Συγγνώμη για ένα από τα χειρότερα βράδια της ιστορίας μας» (pic)

 Η ΠΑΕ ΑΕΚ με μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας για τη συντριβή από τον Ολυμπιακό με σκορ 1-5..

Μέσω μηνύματος στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτήρισε την ήττα ως «ένα από τα χειρότερα βράδια στην ιστορία της ομάδας».

Διαβάστε το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τους φίλους της ομάδας:

Λήξη του αγώνα: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-5. Μία μεγάλη συγγνώμη από όλους μας στους οπαδούς της ομάδας μας για ένα από.τα χειρότερα βράδια στην ιστορία μας.

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Κυριακή, 4 Απριλίου 2021

 Διαδικτυακές επιθέσεις από έξαλλους φίλους της ΑΕΚ που ξέσπασαν για τον διασυρμό της ομάδας τους από τον Ολυμπιακό.

Μια ματιά στο διαδίκτυο είναι αρκετή για να αντιληφθεί κάποιος πως αισθάνονται οι φίλοι της ΑΕΚ. Είδαν την ομάδα τους να διασύρεται στο ΟΑΚΑ και ξέσπασαν. Τα έβαλαν με τον Δημήτρη Μελισσανιδη, ο οποόσ εφυγε από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο,   με τον Μανόλο Χιμένεθ, με τους παίκτες, με τους πάντες με μηνύματα στα social media.

«Μα ο γατούλης είχε τετ α τετ με τον αποτυχιμενεθ», έγραψε κάποιος. «Ο εφιάλτης της εξάρας πλησιάζει», πρόσθεσε άλλος ενώ «στο 90 θα έχουμε φάει 12» προέβλεψε ο τρίτος. Δεν γλίτωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την οργή. «Ρε τιγρακο μας έχεις βγάλει την ψυχή», το μήνυμα οπαδού της ΑΕΚ.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας για την ήττα και την εικόνα που παρουσίασαν οι «κιτρινόμαυροι».