Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Όλα μηδέν στην Τούμπα: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός κακοποίησαν το ποδόσφαιρο. Απομακρύνεται η Ευρώπη για ΠΑΟ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0: Όλα μηδέν με… φωνές! 

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στην Τούμπα, ένα αποτέλεσμα που αφήνει με πολλά ερωτηματικά τους «πράσινους». Αφενός διότι ακόμα δεν ξέρουν εάν έχει τελειώσει οριστικά το… όνειρο της Ευρώπης, αφετέρου επειδή ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν πως ο Φινλανδός Γκεστράνιους ακύρωσε το γκολ που σημείωσε ο Μακέντα στο 78’ αγνοώντας το πλεονέκτημα μετά από φάουλ του Λύρατζη.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε τον έλεγχο και να πάτησε περισσότερες φορές στην αντίπαλη περιοχή, αλλά επί της ουσίας δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός για την εστία του Διούδη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν στη σωστή θέση.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη δεν είχε καθαρή ευκαιρία σε ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Ιωαννίδη στο ξεκίνημα. Κακό παιχνίδι από τις δύο ομάδες και ειδικότερα από τους φιλοξενούμενους που ήθελαν περισσότερα από το ματς.

Το ίδιο και… χειρότερο ήταν το δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να αλλάξουν δεύτερη πάσα και να κάνουν διαγωνισμό λαθών!

Στο 78’ ο Παναθηναϊκός σκόραρε, αλλά ο Γκεστράνιους γύρισε τη φάση πίσω δίνοντας φάουλ του Λύρατζη αγνοώντας το πλεονέκτημα σε μια φάση που κατέληξε σε γκολ!

Από το 80’ κι έπειτα οι δυο ενδεκάδες άρχισαν να βελτιώνουν την εικόνα τους με τον Παναθηναϊκό να φτάνει κοντά στο γκολ με τον Καρλίτος και ο ΠΑΟΚ με τον Σβαμπ, αλλά το 0-0 ήταν εκείνο που «σφράγισε» το παιχνίδι.

ΠΑΟΚ(Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης- Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης- Λύρατζης (80’ Ίνγκασον), Αουγκούστο, Τσιγγάρας (55’ Σβαμπ), Μπαμπά-Τζόλης (55’ Μουργκ), Ελ Καντουρί (λ.τ. 65’ Λάμπρου), Σφιντέρσκι (46’ Κρμέντσικ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης- Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης -Νιάς, Σανκαρέ (56’ Ενγκμπακοτό), Μαουρίσιο- Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης (68’ Καμπετσής), Μακέντα (88’ Καρλίτος).

 Απομακρύνεται το όνειρο της Ευρώπης για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, που έμεινε χωρίς νίκη για 4ο διαδοχικό παιχνίδι (μόλις 2 βαθμοί ο απολογισμός στο διάστημα αυτό).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 17:15

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 19:30


Η  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ              31 74-17 79 

ΠΑΟΚ                         32 56-31 58 

Άρης                          31 39-22 57

ΑΕΚ                           31 52-40 55

Παναθηναϊκός            32 38-27 51

Αστέρας Τρίπολης      31 31-34 44