Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Μαξίμου: Ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ «έχουν αποδυθεί σε μια πρωτοφανή καμπάνια χυδαιότητας»

 Μαξίμου: Ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ «έχουν αποδυθεί σε μια πρωτοφανή καμπάνια χυδαιότητας» 

«Αναμένουμε τον κ. Τσίπρα την Πέμπτη στη Βουλή προκειμένου να τοποθετηθεί για τα όσα, όντως συγκλονιστικά, αποκαλύπτονται. Ο ίδιος και το κόμμα του έχουν αποδυθεί σε μια πρωτοφανή καμπάνια χυδαιότητας” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, απαντώντας στη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το μέγαρο Μαξίμου εξαπολύει σκληρή επίθεση κατά του τέως πρωθυπουργού και

το κόμματός του, καλεί τις πολιτικές δυνάμεις να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, και αναφέρει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, άλλοτε φανερά κι άλλοτε κρυπτόμενοι πίσω από τη στρατιά των troll τους στο διαδίκτυο έφθασαν στο έσχατο σημείο λασπολογίας μιλώντας ακόμη και για #ΝΔ_παιδεραστές».

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνει επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας «προσπαθούν έτσι να μετατρέψουν ένα μείζον θέμα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα ΜΜΕ, τους εργασιακούς χώρους, όπως είναι το ελληνικό #metoo και οι υποθέσεις παιδεραστίας, που αφορούν και την περίοδο διακυβέρνησής του 2017-2018, σε ελληνικό QAnon».

Τέλος, επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία για ανοιχτή συζήτηση μπροστά στον ελληνικό λαό, στη Βουλή, «καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μπει φραγμός σε τέτοιου είδους νοσηρά φαινόμενα».