Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

ΠΡΟΣ ΔΕΡΒΕΝΑΙΟΥΣ, ΕΥΡΩΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΙΤΕΣ

 

Του Γρηγόρη Κλαδούχου
 
Σήμερα Παρασκευή (5/2, ώρα 21.45), στο ΚΡΗΤΗ TV, είναι προσκεκλημένος ο Γιάννης Ιωαννίδης μαζί με δέκα ακόμα επιστήμονες και ερευνητές για τον ένα χρόνο από την πανδημία. Οι εκπομπές του Γιώργου Σαχίνη είναι όαση στην μονότονη πληροφόρηση από τα Μέσα Μαζικής ψυχολογικής Εξαθλίωσης και τρομοκράτησης του νοσογόνου Αθηναϊκού κέντρου.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο κορυφαίος Έλληνας Επιστήμων στην κατάταξη, με κοινωνική συνείδηση και συγγραφική δράση, έχει σπίτι στο Δερβένι και εδώ κάνει τις διακοπές του. Αυτό σημαίνει ότι ο τόπος μας έχει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα ποιοτικού περιβάλλοντος, που μπορεί να έλκει την δημιουργική και επιστημονική τάξη, ακόμα και ανθρώπους που ζουν στο κέντρο της παγκόσμιας ψηφιακής τεχνολογίας, στην Καλιφόρνια και στην Σίλικον Βάλεϊ.
Αν είχαμε και έξυπνες ηγεσίες και εκπροσώπους θα μπορούσαμε να προετοιμάσουμε ποσοτικές και ποιοτικές εισροές.
📍Δείτε την εκπομπή ζωντανά μέσω
🌐 COSMOTE TV, Θέση 663
ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:
"⭕️ Αυτή την Παρασκευή στις «Αντιθέσεις», στις 21.45 στην ΚΡΗΤΗ TV
▶️ Ένα χρόνο μετά την πανδημία του ιού SARS-CoV2 και της νόσου του Covid-19, η ανθρωπότητα στη δίνη αποφάσεων και συνεπειών που αλλάζουν πλήρως και πολύ-επίπεδα την κανονικότητα
📍 Τα εμβόλια, οι μεταλλάξεις και η κεντρική επιλογή των lockdown
📍 H επιδημιολογική επιτήρηση, ο ρόλος και ο τρόπος των test, οι πολιτικές για τα φάρμακα σε όσους νοσούν και οι στρατηγικές επιλογές
📍 Πανδημία ανισοτήτων ή χαμένοι στη μετάφραση του τι είναι Δημόσια Υγεία;
📍 Πανδημία και Διαφάνεια, μύθοι και αλήθειες
📍 H αντιμετώπιση του 3ου κύματος και η πορεία της πανδημίας πολιτικό ή αυστηρά υγειονομικό ζήτημα;
📍 Οι ευπαθείς ομάδες, οι ηλικιωμένοι, οι νεότερες ηλικίες και τα παιδιά.
📍 Τι συμβαίνει με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και ποια η αλήθεια για το Εθνικό Σύστημα Υγείας;
📍Οι προοπτικές, οι εκτιμήσεις και η αλήθεια πίσω από την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης
▶️ Στην εκπομπή καταθέτουν την οπτική τους, δίνουν απαντήσεις και παραθέτουν όλα τα νέα δεδομένα που ο καθένας διαθέτει στο πεδίο του οι:
🔴 Γιάννης Ιωαννίδης, Καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ και Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας Πρόληψης του ίδιου Πανεπιστημίου.
🔴 Χαράλαμπος Γώγος, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών, μέλος στην Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες/ Διευθυντής Παθολογικής - Λοιμωξιολογικής Κλινικής Μetropolitan General.
🔴 Αθηνά Λινού, Καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis.
🔴 Γρηγόρης Γεροτζιάφας, Καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, Υπεύθυνος, Τμήμα Θρόμβωσης, Νοσοκομείο Tenon, Παρίσι & Διευθυντής, Ερευνητική Ομάδα Καρκίνος και Θρόμβωση INSERM U938.
🔴 Ματίνα Παγώνη, Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος – Διευθύντρια της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής «Γ. Γεννηματά», Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ).
🔴 Παναγιώτης Βλαχογιαννόπουλος, Καθηγητής Παθολογίας-Ανοσολογίας στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ.
🔴 Απόστολος Βανταράκης, Καθηγητής Υγιεινής του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών.
🔴 Δημήτρης Κούβελας, Καθηγητής Φαρμακολογίας-Κλινικής Φαρμακολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, ΑΠΘ.
🔴 Κωνσταντίνος Πουλάς, Αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.
🔴 Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, Ερευνητής Δημόσιας Υγείας στα Πανεπιστήμια Πατρών και Δυτικής Αττικής.
🔴 Δημήτρης Ποντίκας, Ιδρυτής και ερευνητής του εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας MENIDIMEDICA, δημιουργός του πρώτου ελληνικού μοριακού τεστ.
▶️ Αυτή την Παρασκευή στις 21.45 στις Αντιθέσεις ο φάκελος «Covid -19» σε μια εκπομπή αποκαλύψεων και ντοκουμέντων που θα συζητηθεί."