Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ο Αριστοτέλης Παπαμετζελόπουλος σε τηλεφωνική συνέντευξη στο Super FM 104,1 με την Μαίρη Νικολοπούλο μιλά για το ψηφιακό εμπόριο


 
Μπορεί να είναι εικόνα την Μαιρη Νικολοπουλου
 
Το ψηφιακό εμπόριο και τα κίνητρά του ήταν το θέμα της συνέντευξη που παραχώρησε ο πολιτικός επιστήμονας  Αριστοτέλης Παπαμετζελόπουλος,από την Λυκοποριά στην εκπομπή  🎧ΜΕ ΤΗ ΜΑΊΡΗ ΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ 🎧 (11.00-13.00), που παρουσιάζει κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στο Ραδιόφωνο του SUPER FM 104.1 η Μαίρη Νικολοπούλου.,
Στην εκπομπή της Τετάρτης ο κ. Παπαμετζελόπουλος συζήτησε με την την κ.Νικολοπούλου για τα κίνητρα που δίνει το κράτος μέσω ΕΣΠΑ με 100% χρηματοδότηση έως 5000€ για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος, τις ευκαιρίες κερδοφορίας που προσφέρουν τα eshop στις επιχειρήσεις αλλά και τις δυνατότητες της Κορινθίας για ανάπτυξη τέτοιου είδους επιχειρηματικότητας.
Πρότεινα επίσης τη δημιουργία site από τον εμπορικό σύλλογο κάθε περιοχής ή ακόμα και τους δήμους που να προωθούν τα προΪόντα και τις υπηρεσίες των ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Τέλος, ο κ. Παπαμετζελόπουλος ΄΄εκανε μία πρόταση που ενδεχομένως να αφορά και το πολιτικό μας σύστημα, και δεν είναι άλλη από την ένταξη μαθημάτων πληροφορικής και ψηφιακού μάρκετινγκ στα σχολεία.
Μπορείτε να ακούσετε τη ραδιοφωνική συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: