Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ / THE NEW CENTURY OF HUMAN SLAVERY

 


Της Λέττας Καλαμαρά

Ο Covid-19 σηματοδότησε το τέλος της δημοκρατίας και της ελευθερίας στον Πλανήτη, για το καλό μας, σύμφωνα με τους ειδικούς. Η αντικατάσταση της πολιτικής από την επιστήμη στην άσκηση της εξουσίας και ο φυσικός και ο ψυχικός εγκλεισμός των ανθρώπων, γερόντων, νέων και παιδιών, αντιπροσωπεύει το νέο μοντέλο ζωής στον 21ο αιώνα. Τα lockdown διαδέχονται το ένα το άλλο χωρίς σταματημό πια, δεν θα σταματήσουν και η νέα ζωή γίνεται συνήθεια. 

Κρατικοί υπάλληλοι και προμηθευτές των βασικών ειδών διαβίωσης παραμένουν στον αφρό της πανδημίας αρχικά, μέχρι την πλήρη επικράτηση του νέου παγκόσμιου καθεστώτος όταν και θα μειωθούν στους απολύτως απαραίτητους. Όταν οι πόλεις θα αδειάσουν για να σωθούν οι ελεύθεροι πολίτες από τη νέα σκλαβιά της αυταρχικής λαίλαπας. Όταν η ζωή γίνει πάλι γκρίζα και καχύποπτη.


Ο νέος αιώνας της παγκόσμιας υγειονομικής διδακτορίας ή καλύτερα του παγκόσμιου υπαρκτού σοσιαλισμού και του ευνουχισμού της ατομικής πρωτοβουλίας, σε ζωή και οικονομία, είναι εδώ πια. Ό,τι απέτυχε να επιβάλλει η παγκόσμια ελίτ στα Κράτη και τις Κοινωνίες με τη χρεοκοπία της Leeman Brothers το 2008, ήρθε ο Covid-19 να το ολοκληρώσει και τα πάει περίφημα. Μπαίνει όπου θέλει, όποτε θέλει και επιβάλλει τη δικτατορία του και την αλλαγή του πολιτεύματος συμβολικά.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής που φωταγώγησαν τις αρχαίο-ελληνικές ιδέες της δημιουργίας και της δημοκρατίας μετά τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους στον 20ό αιώνα στη θεωρία και μερικώς στην πράξη, δίνουν τη θέση τους μετά τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στην παγκόσμια κυβέρνηση με τη δημιουργία γεωγραφικών ζωνών κοινωνίας με το ίδιο πολίτευμα, από την Ανατολή μέχρι τη Δύση. Η Δύση της δημοκρατίας που τη ζούμε και στην Ελλάδα πια και δεν διαμαρτυρόμαστε με τον ορισμό των εξουσιαστών ανεξαρτήτως φύλου σε μία νύχτα, χωρίς λαϊκή ψήφο, απλώνεται και βυθίζει την Ευρώπη και τις ΗΠΑ πιο βαθιά στο σκοτάδι. 

Κάθε αντίσταση υποτάσσεται μέσα από την επιβολή σιδηράς πειθαρχίας τύπου "Σοβιέτ", του αστυνομικού κράτους, της δοξασίας της αθεΐας για πρώτη φορά στην ανθρωπότητα και την αντικατάσταση του ανθρώπου από τις μηχανές και τους αλγόριθμους. Ο αλγόριθμος της ελίτ καθορίζει πια πόση ελευθερία, πόση δουλειά και σύντομα πόσο φαγητό και ομιλία θα δικαιούμαστε. Ο "Σερίφης" αναλαμβάνει τη χορηγία τους με δόσεις και καθημερινά ανακοινωθέντα.




800 δις. - 1 τρισ. δολάρια υπολόγιζε ο ΟΗΕ τα έσοδα του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος ετησίως, κυρίως από τη διακίνηση ναρκωτικών, με τα οποία ελέγχει Κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμούς και μέσα ενημέρωσης και τα αποτελέσματά του είναι πια ορατά στη ζωή μας. 8-10 δισ. δολάρια υπολόγιζε ο ΟΗΕ τα έσοδα του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος ετησίως από τη διακίνηση ανθρώπων (human trafficking) και η Ελλάδα έχει περίοπτη θέση ως αγορά στον τομέα αυτό επί Κυβερνήσεων Τσίπρα - Μητσοτάκη. Η κοκαΐνη για την καθεστηκυία τάξη και τα φθηνότερα ναρκωτικά για το λαό επιβάλλονται ως το "όπιο των λαών" αντικαθιστώντας το φαγητό, την άθληση, τη δημιουργία και το Θεό.

Η πλήρης κατάλυση της δημοκρατίας και της ελευθερίας δημιουργίας, λόγου και ζωής παίρνει επίσημη μορφή πια, εξαπλώνεται ραγδαία και είναι θέμα χρόνου να επιβληθεί παντού. Covid-19, πράσινη ανάπτυξη, ψηφιακό νόμισμα, χρυσός από τη μία πλευρά και παγκόσμιος υπαρκτός σοσιαλισμός, διείσδυση των πολιτικών και κοινωνικών συστημάτων της Ανατολής, κατάργηση εργασίας και εγκλεισμός αποτελούν τα εργαλεία επιβολής της νέας αυταρχικής πραγματικότητας που σπέρνει το θάνατο ήδη. Στο κέντρο ο ενταφιασμός των ορυκτών κοιτασμάτων ανάδειξης σε ΗΠΑ και Ελλάδα.

Ο πόλεμος γενεών είναι δεδομένος με τους γέροντες να επιθυμούν όπως πάντα σταθερότητα, τους μεσήλικες να δεινοπαθούν και τους νέους να επαναστατούν. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος που θα γίνει και με τα όπλα θα είναι η "λύση" για τη "δημιουργική" εκτόνωση της νεολαίας, τη διάλυση των ΗΠΑ ως μοναδικό ηγεμονικό Κράτος περιοχής και τη διάλυση του παγκόσμιου μοντέλου του 20ού αιώνα που κατάφερε να φτάσει μέχρι την ανακάλυψη τής 5G ζωής μας. Ο 19ος αιώνας της βασιλείας έδωσε τη θέση του μετά από πολέμους και επαναστάσεις στον 20ο αιώνα των κρατών και της δημοκρατίας και αυτός δίνει τη σκυτάλη στον 21ο αιώνα του υπαρκτού σοσιαλισμού της παγκόσμιας ελίτ και του καθορισμού της ζωής κάθε ανθρώπου από τον αλγόριθμό της. Κοινός παρανομαστής σε όλους ο ανθελληνισμός κατά της αληθινής δημοκρατίας, η λατρεία της Ανατολής, το όπιο των λαών, ο χρυσός και ο πλουτισμός των ολίγων.


Ένα μεγάλο παγκόσμιο reset έρχεται από την 20η Ιανουαρίου 2021 με τον προσωρινό Biden και την Kamala Harris ηγεμόνα της νέας παγκόσμιας πραγματικότητας της πολιτικής και της κοινωνίας: η "μητέρα των ανθρώπων" που θα μας συνετίζει όταν δεν υπακούμε τις εντολές της νέας παγκόσμιας αρχής εγκλωβισμένοι στις οικίες-σπηλιές μας, υγιείς και απελπισμένοι για καθαρό αέρα ελευθερίας.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή, ούτε η ελευθερία και ούτε η δημοκρατία όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι Έλληνες που αντιμετώπισαν τους Πέρσες, το Βατικανό, τους Οθωμανούς και τους Γερμανούς τόσες φορές, σε τόσες μάχες, με τόσες νίκες.

Welcome Kamala,1st President of New World. Good bye freedom and liberty for humanity!  


Thedayaftergr