Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων: Πρόσκληση σε τακτική, δια περιφοράς, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

 photograph

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                      Λουτράκι 23/12/2020                   ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                Αριθμ. Πρωτ.:24655                       ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ                                                                             -ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ                           ---------------------------------------                                                                              

Θ Ε Μ Α:"Πρόσκληση σε τακτική,δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου".  

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτικήσυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με την από 11/03/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11-3-2020 τεύχος Α ́), την 28η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:00 (χρόνος έναρξης) έως 13:00(χρόνος λήξης), για λήψη Απόφασης στο κατωτέρω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης: 

1.Τροποποίηση της υπ' αριθμ. 188/2020 Α.Δ.Σ., περί έγκρισης Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Δήμου, έτους 2021. 

 Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε,με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή στο e-mail: gioni@loutraki.gr) για τη συμμετοχή σας στην παρούσα συνεδρίαση καθώς και για την ψήφο σας επί του θέματος. 

 Συνημμένα σας αποστέλλουμε στοιχεία του σχετικού φακέλουκαθώς και το αρχείο "Ψηφοφορία", το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά προς διευκόλυνσή σας, επιστρέφοντάς το συμπληρωμένο στο ανωτέρω email. 

Σας επισημαίνουμε ότι λόγω της αργίας των Χριστουγέννων, μπορείτε, προς διευκόλυνσή σας να αποστείλετε την ψήφο σας καθ' όλο το χρονικό διάστημα μέχρι τη λήξη του χρόνου της συνεδρίασης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. 

Θυμής Φίλιππας     


Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων