Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Προσφορά του Αστέρα Τρίπολης προς τον σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας

   

Σε μία πρωτοβουλία-προσφορά προχώρησε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, με αφορμή και την ημέρα των ΑμεΑ. Τιμώντας την ημέρα, για ακόμα μία χρονιά, η ΠΑΕ Αστέρας προσέφερε πλαστικά καπάκια στον σύλλογο ΑμεΑ της Αρκαδίας, με σκοπό την αγορά αμαξιδίου.

 Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, τόνισε:

«… Σήμερα τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και ως ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα συνεχίσουμε να το κάνουμε σε καθημερινή βάση. Άλλωστε η κοινωνική προσφορά δεν περιορίζεται χρονικά. Οφείλουμε να βρισκόμαστε συνεχώς και με πράξεις δίπλα σε όλες τις κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη».

Ο πρόεδρος της διοίκησης του συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας, Σταύρος Μιχαλόπουλος, δήλωσε:

«… Στις δράσεις μας έχουμε κοντά μας και συμμετέχει σε αυτές μια μεγάλη οικογένεια. Την οικογένεια της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Το σωματείο που έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο το όνομα της Τρίπολης, της Αρκαδίας μας. Σας ευχαριστούμε θερμά αγαπητοί φίλοι. Να είστε όλοι υγιείς και να έχετε πάντα και μόνο επιτυχίες».

Για λογαριασμό της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, τα καπάκια παρέδωσε η υπεύθυνη Μάρκετινγκ της εταιρείας, Πόπη Σοφού, στον αντιπρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας, Βασίλη Θεοδωρόπουλο.