Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Ελ Αραμπί , σε καραντίνα στο Καμερούν

 Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Ελ Αραμπί 

Άσχημα είναι τα νέα που φτάνουν στον Ολυμπιακό και για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός δεν έπαιξε στο παιχνίδι της εθνικής του ομάδα με την Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία επειδή είχε εμφανίσει συμπτώματα ίωσης.

Μάλιστα στον Ολυμπιακό σήμανε συναγερμός και επικοινώνησαν αμέσως με τον ποδοσφαιριστή. Η ενημέρωση που είχε από τον παίκτη ήταν ότι είχε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. 

Infecté par le Covid-19, Youssef El Arabi confiné au Cameroun

Τελικά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sport.le360.ma ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι θετικός στον κορονοϊό. Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος έχει μολυνθεί από τον Covid-19 και οι Πειραιώτες θα στερηθούν τις υπηρεσίες του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας ο Ελ Αραμπί έχει μπει σε καραντίνα στο Καμερούν και μαζί του έχει παραμείνει ο γιατρός της Εθνικής ομάδας του Μαρόκου, Σαΐντ Ζακίνι, έπειτα από οδηγίες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Μαρόκου.

Στο τέλος της εβδομάδας ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα υποβληθεί σε νέο τεστ για τον Covid-19, αλλά αυτή τη στιγμή ο παίκτης δεν γυρίζει στην Ελλάδα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ.