Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Με Ελ Αραμπί, Χολέμπας η αποστολή του Ολυμπιακού στο “Κλ. Βικελίδης” στο ντέρμπι με τον Άρη

 Ολυμπιακός: Με Ελ Αραμπί και Χολέμπας στο “Κλ. Βικελίδης” οι “ερυθρόλευκοι” 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το  ντέρμπι κορυφής της 10ης αγωνιστικής της Superleague.με τον Άρη το Σάββατο (28/11, 19:30),  με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει δύο πολύ σημαντικές επιστροφές. Ο Πορτογάλος προπονητής μπορεί να υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς στις υπηρεσίες του Χοσέ Χολέμπας και του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο πρώτος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν και ο δεύτερος από τη στιγμή που είχε αρνητικό τεστ τέθηκε ξανά στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με τους "κιτρινόμαυρους".

Αντίθετα ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Άρη τον Ρούμπεν Βινάγκρε. Ο Πορτογάλος μπακ, ήταν στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τώρα κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής.

Κανονικά πήρε μαζί του ο 50χρονος προπονητής τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος έπαιξε στον αγώνα με τη Σίτι, ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι Τιάγκο Σίλβα, Ούγκο Κάιπερς.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού γιαΈνα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι έχει κερδίσει και τα τρία πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, κατά σειρά Βόλο, Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό. Όλα με 1-0 και όλα από το πρώτο ημίχρονο. το παιχνίδι με τον Άρη συμπεριλήφθηκαν οι: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

 Ο ΑΡΗΣ

 Από την άλλη πλευρά , ο Άρης , η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πραγματοποιήσει φέτος το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της. Μάλιστα αν δεν χάσει από τον Ολυμπιακό θα ισοφαρίσει το μεγαλύτερο αήττητό της σε ξεκίνημα πρωταθλήματος, τα οκτώ παιχνίδια. Το έχει πετύχει ως τώρα τρεις φορές, τελευταία το 2007-08.

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το αυριανό παιχνίδι (19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σιαμπάνης, Κουέστα, Ματέο Γκαρσία, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης.