Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Ελπίδες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ( βαθμολογίες)

 ΑΕΚ: Έχασε σημαντικό έδαφος αλλά έχει ελπίδες πρόκρισης (βαθμολογία) 

Στην τρίτη θέση μαζί με τη Ζόρια βρίσκεται η ΑΕΚ που ηττήθηκε από τους Ουκρανούς με 3-0 στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να κυνηγήσουν με αξιώσεις την πρόκριση στη φάση των «32» της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά και πάλι διατηρούν μαθηματικές ελπίδες δύο στροφές πριν το τέλος της φάσης των ομίλων.

Για να περάσει στον επόμενο γύρο η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θέλει μόνο νίκη κόντρα σε Μπράγκα (3/12, 19:55) και Λέστερ (10/12, 22:00) αντίστοιχα. Επίσης οι Πορτογάλοι πρέπει μην πάρουν πάνω από έναν πόντο την τελευταία αγωνιστική με τη Ζόρια.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 
 
Μεγάλη ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στη φάση των «32» του Europa League έχασε ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα στην έδρα της Αϊντχόφεν.  Οι «ασπρόμαυροι» σε συνδυασμό με τη νίκη της Γρανάδα επί της Ομόνοια με 2-1 βρίσκονται τρίτοι πέντε βαθμούς μακριά από τους Ισπανούς και έναν βαθμό πίσω από τους Ολλανδούς.

Πλέον απομένουν δύο ακόμα αγώνες με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να θέλει διακαώς τη νίκη στην έδρα της Ομόνοιας την Πέμπτη (3/12, 22:00) προκειμένου να μείνει σε τροχιά πρόκρισης. Την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί στην Τούμπα τη Γρανάδα (10/12, 19:55).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ