Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Europa League: Ο ΠΑΟΚ στη Γρανάδα, ο Φερέιρα ετοιμάζει βαλίτσες για Παλμέιρας

 

Δοκιμασία απόψε στη Γρανάδα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται από την ισπανική ομάδα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League (22:00, Cosmote Sport 2HD).

Ο Αμπέλ Φερέιρα, που φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τη βραζιλιάνικη Παλμέιρας για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, εξέφρασε την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι περιμένει ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.


Μάλιστα η ιστοσελίδα «Uol.com.br», που είναι μία από τις μεγαλύτερες στη Βραζιλία, αναφέρει σε κείμενο με τίτλο: «Η Παλμέιρας καθορίζει τις λεπτομέρειες και ο Αμπέλ Φερέιρα προετοιμάζει το αντίο του στον ΠΑΟΚ»…

«Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη με την Παλμέιρας, αλλά πρέπει να κάνει το τελευταίο του παιχνίδι, απόψε, με τον ΠΑΟΚ» σημειώνει.

Ο «Δικέφαλος ταξίδεψε στη Γρανάδα χωρίς απουσίες λόγω κορωνοϊού, καθώς τα αποτελέσματα των τεστ  το πρωί της Δευτέρας (26/10) ήταν όλα αρνητικά.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Ζαμπά, Ρέι και Περέιρα, που δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα της Ευρώπης, αλλά και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος λόγω κορωνοϊού είναι σε υποχρεωτική καραντίνα και δεν έχει ενσωματωθεί με την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αγωνισθεί με τους: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Ροντρίγκο, Σβαμπ ,Ελ Καντουρίμ Μουργκ, Αντρίγια Ζίβκβοιτς και Τσόλακ

Από την πλευρά της, η Γρανάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που απέδειξε και με τη νίκη επί της Αϊντχόφεν μέσα στην Ολλανδία την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ομόνοια υποδέχεται την PSV Αϊντχόφεν.