Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Πρόκριση του Ηρακλή Ξυλοκάστρου στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας . Απέκλεισε 4 - 3 στα πέναλτι την Κορωνίδα Κοιλάδας .

  

Μπορεί να αντιμετώπιζε σημαντικές απουσίες και να προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα στο στο ντέρμπι του περασμένου  από τον Αστέρα Δερβενίου, στο πρωτάθλημα , χθες όμως  ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου τα κατάφερε και πέρασε στο επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος . 

Ο Ηρακλήςς  στο Ξυλόκαστρο απέκλεισε σε νοκ άουτ αγώνα για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στην διαδικασία των πέναλτι με 4 - 3 την Κορωνίδα Κοιλάδας, ομάδα από την γειτονική Αργολίδα που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού..

 Το παιγνίδι κρίθηκε  στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση έληξαν  χωρίς τέρματα. Εδω πρέπει να σημειώσουμε ότι τέρμα που σημείωσε στο 89΄ ο Ντερβίσι ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στην διαδικασία των πέναλτι ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου στάθηκε πιο τυχερός καθώς ο τερματοφύλακας Ηλίας Κουρούμαλης ο οποίος απέκρουσε  δύο πέναλτι παικτών της Κορωνίδας,  Εύστοχοι στην εκτέλεση των πέναλτι ήσαν οι Πιλιαφάς, Μαστρογιαννόπουλος, Σκούρας και  Διαμαντόπουλος..

 Άστοχος ήταν  ο Μιχάλης Καφαντάρης, ο οποίος σημάδευε το δοκάρι της Κορωνίδας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κουρούμαλης Η., Μαστρογιαννόπουλος, Διαμαντόπουλος Α., Ματθαιόπουλος, Σκούρας, Σταματούλης, Καφαντάρης Μ., Διαμαντόπουλος Γ., Γκίνι, Πιλιαφάς, Μανώλης. Έπαιξαν και οι Σιετής, Ντερβίση, Δρίτσας Π.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ: Κάλα Α., Καράι, Σαμαράς, Οψιμούλης Ι., Σελλής, Μέγας, Οψιμούλης Α., Κιοσσές, Κάλα Ι., Καμπιώτης, Μπιτζής