Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Europa League: Η κλήρωση των 12 ομίλων - Στον πέμπτο όμιλο ο ΠΑΟΚ μαζί με Αϊντχόφεν, Γρανάδα και Ομόνοια. -

https://www.fosonline.gr/media/news/2020/10/02/111075/main/AEK-FC.jpghttps://www.fosonline.gr/media/news/2020/10/02/111073/main/PAOK-FC.jpg


ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμαθαν τις αντιπάλους τους στο Europa league, μετά την κλήρωση που έγινε σήμερα, ενώ και στους υπόλοιπους ομίλους αναμένονται συναρπαστικές «μάχες» και κάθε αγωνιστική είναι βέβαιο πως το ενδιαφέρον θα είναι στα ύψη

Στον πέμπτο όμιλο του Europa League θα βρεθεί φέτος ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κληρώθηκε μαζί με τις Αϊντχόφεν, Γρανάδα και Ομόνοια.
Η ομάδα της Ολλανδίας αλλά και της Ισπανίας δεν θα είναι εύκολο εμπόδιο για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι θα βρεθούν στον δρόμο και της Ομόνοιας που αποκλείστηκε από τα playoffs του Champions League φέτος από τον Ολυμπιακό. Η κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα να πάρουν βαθμούς προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση, αλλά ταυτόχρονα να ενισχύσουν και την Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA.

Έπειτα από τη μεγάλη της πρόκριση εις βάρος της Βόλφσμπουργκ η ΑΕΚ μπήκε στη σημερινή κλήρωση των ομίλων του Europa League. Οι «κιτρινόμαυροι» θα βρίσκονται στον έβδομο όμιλο της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσουν τις Μπράγκα, Λέστερ και Ζόρια.
Φυσικά τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της κορυφής του ομίλου θα έχουν οι Άγγλοι, ενώ τη δεύτερη θέση αναμένεται να διεκδικήσει η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα μαζί με το σύλλογο της Πορτογαλίας.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ:

ΓΚΡΟΥΠ A
Ρόμα
Γιουνγκ Μπόις
Κλουζ
ΤΣΣΚΑ Σόφιας

ΓΚΡΟΥΠ B
Άρσεναλ
Ραπίντ Βιέννης
Μόλντε
Ντάνταλκ

ΓΚΡΟΥΠ C
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Σλάβια Πράγας
Χάποελ Μπερ Σεβά
Νις

ΓΚΡΟΥΠ D
Μπενφίκα
Σταντάρ Λιέγης
Ρέιντζερς
Λεχ Πόζναν

ΓΚΡΟΥΠ E
Αϊντχόφεν
ΠΑΟΚ
Γρανάδα
Ομόνοια

ΓΚΡΟΥΠ F
Νάπολι
Σοσιεδάδ
Άλκμααρ
Ριέκα

ΓΚΡΟΥΠ G
Μπράγκα
Λέστερ
ΑΕΚ
Ζόρια

ΓΚΡΟΥΠ H
Σέλτικ
Σπάρτα Πράγας
Μίλαν
Λιλ

ΓΚΡΟΥΠ I
Βιγιαρεάλ
Καραμπάχ Μακάμπι
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Σίβασπορ

ΓΚΡΟΥΠ J
Τότεναμ
Λουντογκόρεντς
Λισκ
Άντβερπ

ΓΚΡΟΥΠ K
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Φέγενορντ
Βόλφσμπεργκερ

ΓΚΡΟΥΠ L
Γάνδη
Ερυθρός Αστέρας
Χόφενχαϊμ
Σλόβαν Λίμπερετς