Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορονοϊό - Αύριο μάχεται στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορονοϊό 

Όλα καλά στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς τα τεστ για τον κορονοϊό ήταν όλα αρνητικά, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης, στο Αγρίνιο,  με τον

Παναιτωλικό, αύριο Σάββατο, στην αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021.
Με απουσίες αλλά και ένα νέο πρόσωπο θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης στο Αγρίνιο, στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.
Ο Ντρούπι Γκόμες είναι για πρώτη φορά στις επιλογές του προπονητή Μίλαν Ράσταβατς. Εκτός είναι τραυματίες Σουάρεθ, Άλβαρες, Λουίς Φερνάντεθ και Καπίγια.
Στην αποστολή του Αστέρα βρίσκονται οι: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Πασαλίδης, Πέπε Κάστανο, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ντρούπι Γκόμες, Τζίμας, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά.

=======
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αναζητά ο Παναιτωλικός, που αύριο Σάββατο υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Το θετικό για τον τεχνικό Μάκη Χάβο είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.
Μάλιστα επέλεξε 22 παίκτες που είναι στην αποστολή: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρες, Περέιρα, Μελίσσας, Τζανακάκης, Βέργος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος.

Ο αγώνας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα διεξαχθεί το Σάββατο 03.10.2020 στις 19:30 (αντί για τις 18:15).

=======

Η ημερομηνία 2 Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως «ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΗ ΒΙΑΣ» με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 2007, προς τιμή του Μαχάτμα Γκάντι. Η ευρωπαϊκή εκστρατεία More Than Football έχει ορίσει τη σημερινή ημέρα ως INTERNATIONAL DAY OF NON-VIOLENCE και στόχος της είναι να περάσει το μήνυμα της μη χρήσης βίας σε όλες τις ανθρώπινες εκδηλώσεις μέσα από την εκπαίδευση και την ενημέρωση της κοινής γνώμης.

 
 «Οι ΠΑΕ Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης στηρίζουν τη ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΗ ΒΙΑΣ και με κοινή συμβολική δράση πριν την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten θα στείλουν το μήνυμα για την εξάλειψη κάθε μορφής βίας που οδηγεί στην απαξίωση του ανθρώπου από άνθρωπο.
Mahatma Gandhi: "Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο"» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.