Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Πένθος στη ΝΔ για την απώλεια του Χάρη Καρατζά - Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για τον θάνατο του πρώην βουλευτή .

 https://www.zarpanews.gr/wp-content/uploads/2020/10/karatzas.jpg 

Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη της για την απώλεια του πρώην Βουλευτή και Υφυπουργού Παιδείας Χάρη Καρατζά.

Ο Χάρης Καρατζάς σπούδασε Νομικά και Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπήρξε ιδρυτικό και ηγετικό στέλεχος της ΕΡΕΝ με πλούσια δράση στον αντιδικτατορικό αγώνα, εξελέγη βουλευτής πρώτη φορά το 1974, ενώ διετέλεσε Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων την περίοδο 1977-1980. Στην οικογένεια και τους οικείους του, η ΝΔ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια.
 
* Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πρώην Βουλευτή και Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Χάρη Καρατζά, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Χάρη Καρατζά, πρώην Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, την περίοδο 1977-1980. Ο εκλιπών υπήρξε μια δραστήρια προσωπικότητα της φιλελεύθερης παράταξης, αφοσιωμένος πάντα στο δημόσιο συμφέρον και στα δημοκρατικά ιδεώδη. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και στους οικείους του».