Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Πρεμιέρα με εκπλήξεις στην Α΄κατηγορία Κορινθίας - Μεγάλες νίκες για ΠΑΣ Κόρινθος, Κύψελο, Άρη Βοχαϊκού, Ηρακλή Ξυλοκάστρου και Ελλάδα Βέλου.

 

 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcS6D0GzxgfSuF0Q3Haw_eHDJcz7vsEMeuyXtA&usqp=CAU

Πρεμιέρα σήμερα στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κορινθίας , το οποίο φέτος διεξάγεται  σε 2 ομίλους, ( Ανατολικό και Δυτικό). Στο κάθε όμιλο μετέχουν από 10 ομάδες.

Στον 1ο όμιλο (ανατολικό) στο μεγάλο ντέρμπι της Κορίνθου , στο ΔΑΚ, ανάμεσα στην Κόρινθος 2006 και στον ΠΑΣ Κόρινθος νικητής αναδείχθηκε με 2 - 0 ο ΠΑΣ. Την ίδια ώρα στο "Θώδειο" ο ΑΟ. Λουτράκι επικράτησε με 1 - 0 επί του Τενεάτη Αθικίων, ενώ στο "Γιάννης Στέφας" οι Άγιοι Θεόδωροι επεβλήθησαν με 3 - 0 του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Στο γήπεδο του Συνοικισμού  ο Κύψελος  νίκησε με 3 - 1 τον Παννεμεατικό, ενω στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός έμεινε στο ισόπαλο 1 - 1με τον Ισθμιακό.

Στο 2ο όμιλο ( Δυτικό), ο Αστέρας Δερβενίου άσφαιρος ,στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έμεινε στην λευκή ισοπαλία με  την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, ενώ στο Ξυλόκαστρο ,ο Πανκαμαριακός έχασε με το βαρύ 1 - 4 από την Ελλάδα Βέλου. Την ίδια ώρα ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου πήρε καθαρή  νίκη με 2 - 0 στο Πετρί επί της τοπικής Θύελλας. Στο γήπεδο του Ζευγολατιού στη μάχη των "νεοφώτιστων" της κατηγορίας ο Άρης Βοχαϊκού σάρωσε με 4 - 0 τον Ολυμπιακό Άσσου, ενώ τέλος σε ενδιαφέροντα αγώνα  στο στάδιο του Κιάτου ο Πέλοπας επικράτησε με 2 - 1 επί του  ΑΟ. Ζευγολατιού.

Η πρεμιέρα

Α΄όμιλος

1η Αγωνιστική

 

Αγ. Θεόδωροι

-

ΣΦΛ Ολυμπιακός 3 - 0

ΑΟ Λουτράκι

-

Τενεάτης Αθικίων 1 - 0

ΠΑΣ Κύψελος

-

Παννεμεατικός 3 - 1

Α.Σ. Κόρινθος 2006

-

ΠΑΣ Κόρινθος 0 - 2

Σαρωνικός Γαλατακίου

-

Ισθμιακός 1 - 1

 

Β΄όμιλος 

1η Αγωνιστική

Πανκαμαριακός

-

Ελλάς Βέλου 1 - 4

Πέλοπας Κιάτου

-

ΑΟ Zευγολατιού 2 - 1

Άρης Βοχαϊκού

-

Ολυμπιακός Άσσου 4 - 0

Θύελλα Πετρίου

-

Ηρακλής Ξυλοκάστρου 0 - 2

Αστέρας Δερβενίου

-

Θύελλα Κ. Διμηνιού  0 - 0