Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο Ηράκλειο

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο Ηράκλειο (vid) 

 Ισόπαλο έληξε το ματς του «Γεντί Κουλέ» ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναιτωλικό
Ο Παναιτωλικός πήγε ως αουτσάιντερ στο Ηράκλειο, αλλά πραγματοποιώντας μία αρκετά καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 Το σκορ άνοιξε ο Μάζουρεκ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από πέναλτι που δόθηκε μέσω VAR από τον Σκουλά (γύρισμα του Ματσόλα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βούρου).

Ο ΟΦΗ δίχως να έχει τόσο ανεβασμένες τις στροφές του, αλλά με περισσότερες πρωτοβουλίες και ταυτόχρονα με αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή του, ισοφάρισε στο 60’ με τον Νέιρα.

Οι Κρητικοί πίεσαν για το 2-1, αλλά από τη μία η νευρικότητα των γηπεδούχων στην τελική προσπάθεια και από την άλλη ο Κνετ και οι αμυντικοί του Παναιτωλικού, διατήρησαν το 1-1..

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος (74’ Ουές), Γιαννούλης, Κοροβέσης., Σακόρ (53’ Νέιρα), Στάικος, Ναμπί (53’ Μεγιάδο), Σαρδινέρο, Βαζ (78’ Γρίβας), Φιγκεϊρέδο (74’ Γκαργκαλατζίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Τζανακάκης (73’ Ντουάρτε), Τσιγγάρας (86’ Ταχάρ), Βάντερσον, Ντάλσιο, Μάζουρεκ (86’ Μεντόσα), Ματσόλα (81’ Βέργος), Ντίας.