Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον σπουδαίο ερμηνευτή Γιάννη Πουλόπουλο

 

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Πουλόπουλο είπαν το απόγευμα της Τετάρτης  συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στο κοιμητήριο της Κηφισιάς. To κοιμητήριο είχε γεμίσει στεφάνια που του έστειλαν αστέρια του καλλιτεχνικού χώρου, φίλοι και συνεργάτες του αξέχαστου τραγουδιστή.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο τραγουδιστής που τα τραγούδια του μας συντρόφευαν,

στους έρωτες, τους χωρισμούς, τις χαρές και τις λύπες και όλοι σιγοτραγουδήσαμε ανεξαρτήτως ηλικίας, δε μένει πια εδώ. Έφυγε από τη ζωή στα 79 του χρόνια αφήνοντας όμως πίσω του μια μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά. Τα τραγούδια του.

Η σύζυγός του Γιάννη Πουλόπουλου, Μπέτυ, αλλά και η κόρη τους, Άντα, βρέθηκαν από νωρίς στο κοιμητήριο προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν και να δεχθούν τα συλλυπητήρια στενών φίλων και συνεργατών του σπουδαίου ερμηνευτή.

Φορώντας μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό και εμφανώς συντετριμμένες από την απώλεια του δικού τους ανθρώπου, έφτασαν πιασμένες χέρι-χέρι, ενώ δεν αποχωρίστηκε λεπτό η μία την άλλη κατά τη διάρκεια του ύστατου χαίρε.

Συγκίνηση προκαλεί η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου.

«Δεν μπορώ ακόμη να τον αποχαιρετήσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη. Δεν μπορώ να τον αποχαιρετήσω, δυσκολεύομαι ακόμη. Είχε ταλαιπωρηθεί με το πρόβλημα με τα μάτια του. Του έφερε κατάθλιψη αυτή η κατάσταση και όταν ήρθαν κάποια άλλα προβληματάκια στην υγεία του, δεν είχε το κουράγιο να τα πολεμήσει όσο έπρεπε. Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα, όπως ήθελε εκείνος. Τα έκανε όπως ήθελε εκείνος.

Είχε μια αγνότητα καλοσύνης. Δεν έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, κάλος πατέρας. Ήταν αγνός για αυτό που ήταν. Τεράστιος τραγουδιστής».