Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Προβάδισμα ανόδου για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» μέσα στην Ξάνθη

Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης 0-1: Προβάδισμα ανόδου για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» (highlights) 

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε εκτός έδρας την Ξάνθη με 1-0 και έκανε το πρώτο από τα δύο απαιτούμενα βήματα για την άνοδο στη Super League 1. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν καλύτερη από την ομάδα της Θράκης καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να σκοράρει και άλλα γκολ αν αξιοποιούσε στο έπακρο τις

ευκαιρίες που της δόθηκαν. Από την άλλη οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο κάτι που εν τέλει τους κόστισε αφού καλούνται το ερχόμενο Σάββατο (29/8) στη Ριζούπολη να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 67' με τον Ιωαννίδη να κερδίζει το πέναλτι από τον Τενεκέ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τόμας Μπεντινέλι γράφοντας το τελικό 1-0.

Να σημειωθεί πως η Ξάνθη ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω απευθείας αποβολής του Χασάνογλου και αποχώρησης του τραυματία Φασίδη έπειτα από τη συμπλήρωση των αλλαγών της.

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Μπέντο, Τενεκές, Φασίδης, Θυμιάνης, Λεωντσάκος, Ισσακίδης (86' Παπαδόπουλος), Κοτόπουλος (74' Αραμπατζής), Φασίδης, Τσιτσεκίδης (86' Αδαμίδης), Τσιλιγγίρης (59' Τσιπούρας), Χασάνογλου.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Λαγός, Μπεντινέλι (88' Καραγκούνης), Βάρκας, Ρώσσης, Τσαμπούρης, Πατράλης, Βιτλής, Μπλάζιτς, Κολ, Ιωαννίδης.