Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

  

Το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων των αθλητών και αθλητριών σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες για την αγωνιστική περίοδο  2020- 2021.  Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν όπως πάντα στο Θώδειο στάδιο από την

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020,  ενώ την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 θα γίνει ενημέρωση αθλητών και γονέων στις 19:00 στο Θώδειο στάδιο.  Τονίζουμε,  ότι οι προπονήσεις αυτές θα γίνονται με την εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων,  λόγω της πανδημίας,   τόσο της Γ.Γ.Α.,  όσο και της ομοσπονδίας κλασσικού αθλητισμού Σ.Ε.Γ.Α.Σ..

Ο χώρος άθλησης είναι στους εξωτερικούς χώρους στου Θωδείου σταδίου,  με τις αντίστοιχες προβλέψεις για αποστάσεις  μεταξύ των αθλουμένων,  αλλά και  τις απολυμάνσεις για την χρήση οργάνων εκγύμνασης,  που θα  γίνονται μόνον σε υπαίθριο χώρο. 

Τέλος ανακοινώνουμε ότι για τρίτη  συνεχή χρόνια,  το τμήμα στίβου του Ποσειδώνα Λουτρακίου αναδείχθηκε πρωταθλητής περιφέρειας Πελοποννήσου και συγκαταλέγεται σταθερά στα ανερχόμενα  και ισχυρά σωματεία του κλασσικού αθλητισμού Πανελλαδικά. 

Για πληροφορίες:  Βούλα Παχατουρίδου  τηλ. 6944850422

Fb:  Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου Στίβος

Blogspot:  http://stivos-aoposeidonloutrakiou.blogspot.com/

Instagram: a.o.poseidon_loutrakiou_stivos

Σημ.  Για τα   υγειονομικά πρωτόκολλα σχετικά με τον κλασσικό αθλητισμό μπορείτε να ενημερωθείτε στις ιστοσελίδες https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports