Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Αήττητοι οι Αρκάδες Τεσσάρα ο Αστέρας Τρίπολης το Βόλο


Ο Αστέρας Τρίπολης “διέλυσε” τον Βόλο με 4-0 στην 5η αγωνιστική των play out της Superleague και βρέθηκε ξανά στην πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα για τον υποβιβασμό (με +2 και ματς περισσότερο από τον Ατρόμητο).
Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή τους στη Superleague και έτσι το παιχνίδι ήταν “ανοιχτό”, αλλά με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι εμφανώς καλύτερος, έχοντας και σε τρομερή ημέρα τον Λουίς Φερνάντεθ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πέτυχε χατ τρικ στο ματς και με τον Σίτο να πετυχαίνει το άλλο γκολ, οι “Αρκάδες” πέτυχαν μια επιβλητική νίκη με 4-0.
Οι Αρκάδες καθάρισαν το ματς στο πρώτο 45λεπτο, καθώς πέτυχαν ένα γκολ στο ξεκίνημα κι ένα στο τέλος, ενώ είχαν σε μεγάλη μέρα τον Λουίς Φερνάντεζ που πέτυχε χατι τρικ.
Οι δύο προπονητές Μίλαν Ράσταβατς και Στέφανος Ξηρόφωτος έδωσαν ευκαιρίες σε αρκετούς νέους παίκτες, ώστε να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται και αν μπορούν να τους υπολογίζουν ή όχι στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, τόσο ο Αστέρας όσο και ο Βόλος δημιούργησαν αρκετές φάσεις, αλλά οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές μπροστά στις εστίες των Τσιφτσή και Καραγκιόζη.
Στην επανάληψη οι Πελοποννήσιοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πετύχουν δύο ακόμη τέρματα και δώσουν έτσι διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Τασουλής, Αντζουλάς, Πασαλίδης (86' Χριστόπουλος), Μονάφο (60' Μπέλοκ), Μπόρχα Φερνάντεζ, Σίτο (60' Τζίμας), Αλί Μπάμπα (46' Ριέρα), Λουίς Φερνάντεζ (77' Αλάγμπε), Κρέσπι.
ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηρόφωτος): Καραγκιόζης, Λύρατζης Διαμάντης, Μήτογλου, Φερράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα (85' Μπαλογιάννης), Ζοάο (55' Κορέλας), Γέντρισεκ (54' Κυζιρίδης), Μουνίθ (64' Μπάλλας).

5η αγωνιστική

Σάββατο (4/7)
Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 4-0 (2', 45' πέν., 67' Λουίς Φερνάντες, 51' Σίτο)
Λαμία - Ξάνθη (19:30)
Δευτέρα (6/7)
ΑΕΛ - Πανιώνιος (19:30)
Ατρόμητος - Παναιτωλικός (20:00)


Βαθμολογία πλέι άουτ

* Η 14η ομάδα υποβιβάζεται απευθείας και η 13η θα δώσει αγώνα μπαράζ με την 2η ομάδα της SuperLeague 2 (πρώην Football League). Ο νικητής θα κερδίσει το τελευταίο εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία.