Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ανήλικος σκοτώθηκε από αμαξοστοιχία του Προαστιακού στις Κρήνες – Οργή και επεισόδια από τους συγγενείς του


Ανήλικος Ρομά βρήκε τραγικό θάνατο παρασυρόμενος από αμαξοστοιχία του Προαστιακού στις  Κρήνες του δήμου Βέλου – Βόχας και στη συνέχεια προκλήθηκαν πολύ σοβαρά επεισόδια.
Ομάδα συγγενών του θύματος, σύμφωνα με το  korinthostv.gr , επιτέθηκε με πέτρες στην αμαξοστοιχία 1313 (Κιάτο – Πειραιάς), προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές ενώ δεν τραυματίστηκε κανένας επιβάτης. Οι συγγενείς του καταγγέλλουν ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε την άφιξη  στον τόπο του συμβάντος.

Διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του προαστιακού στο τμήμα Κόρινθος – Κιάτο, μετά το δυστύχημα στις Κρήνες. Διμοιρίες των ΜΑΤ πήγαν στο σημείο και ευτυχώς, αυτή την ώρα, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.
Στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άντρες της πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, για την ώρα όλοι οι συρμοί του Προαστιακού από Πειραιά / Αθήνα και Αεροδρόμιο τερματίζουν και εκκινούν από Κόρινθο. Παρέχεται μετακίνηση επιβατών με λεωφορεία από Κόρινθο προς Κιάτο και Αίγιο, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις και όλα τα προγραμματισμενα δρομολόγια Κιάτο  – Πάτρα – Κιάτο γίνονται πλέον από και προς Κόρινθο.