Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Κύπελλο Ελλάδος: Ρεβάνς “φωτιά” με φόντο τον τελικό σε “Καραϊσκάκης” και “Βικελίδης”

Κύπελλο Ελλάδος: Ρεβάνς και ολοταχώς για τελικό σε «Βικελίδης» και «Γ. Καραϊσκάκης»
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Άρης – ΑΕΚ υα λύσουν τις… διαφορές τους στις αποψινές (24/6) ρεβάνς των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδος, με έπαθλο ένα εισιτήριο στον μεγάλο τελικό. 
Ο βέβαιος πρωταθλητής Ολυμπιακός, θα υποδεχθεί (21:30) τον ΠΑΟΚ στην ρεβάνς της ήττας που γνώρισε στην Τούμπα με 3-2. Τότε, οι “ερυθρόλευκοι”
προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με 2-0 και όλα έδειχναν ότι θα έφθαναν σε μία άνετη επικράτηση. Όμως οι παίκτες του Φερέϊρα, αντέδρασαν και πέτυχαν την ολική ανατροπή. Ένα αποτέλεσμα που καλούνται να διαφυλάξουν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, απέναντι στον Ολυμπιακό, που χρειάζεται νίκη με διαφορά ενός γκολ για να πάρει την πρόκριση.
Οι Πειραιώτες είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην χώρα, καθώς όπως αποδεικνύεται δεν έχει επηρεαστεί από την τρίμηνη διακοπή λόγω του κορονοϊού και τηρουμένων των αναλογιών, είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.
Ο Ματιέ Βαλμπουενά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, ωστόσο δύσκολα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε ο ΑντελίνοΒιεϊρίνια και ο ΔημήτρηςΠέλκας. Με την ομάδα στην Αθήνα ταξίδεψε και ο Ανχέλ Κρέσπο παρ' ότι δεν είναι ιατρικά έτοιμος να αγωνιστεί, για να είναι κοντά στους συμπαίκτες του.
Λίγο νωρίτερα (19:00) η ΑΕΚ, έχοντας ως… παρακαταθήκη το 2-1 από το ΟΑΚΑ, φιλοξενείται από τον Αρη. Πρόκειται για τον αγώνα της χρονιάς, όπως δηλώνουν οι Θεσσαλονικείς, που στην πρόσφατη αναμέτρηση για τα play off της Superleague, έδειξαν να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με την Ένωση. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και σημείωσαν από δύο γκολ, γεγονός που προϊδεάζει για έναν αμφίρροπο ημιτελικό.
 Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν υπολογίζει τους Βέλεθ και Σόουζα, ενώ αντιθέτως έχει κανονικά τον Κόρχουτ στη διάθεσή του. Στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για την ρεβάνς της Θεσσαλονίκης συμπεριλήφθηκε κανονικά και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε