Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ιαματικά Λουτρά Καϊάφα: Αρχές Ιουλίου η έναρξη...



Στις αρχές Ιουλίου θα ανοίξουν τα Ιαματικά Λουτρά Καϊαφα, παράλληλα με την έναρξη των εποχικών καταλυμάτων - λόγω κορωνοϊού. Πέρα από το υδροθεραπευτήριο η λειτουργία των εγκαταστάσεων στη Λίμνη Καϊάφα, αφορά και το ξενοδοχειακό σκέλος και όλα μαζί δημιουργούν ένα σύνθετο τοπίο, όπου θα εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία του κοινού για τον κορωνοϊό.

Οι διαδικασίες για την πρόσληψη του εποχικού προσωπικού έχουν ξεκινήσει και έως τις 5 Ιουλίου, αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία των Ιαματικών Λουτρών Καϊάφα.
“Ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε αρχές Ιουλίου, έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την πρόσληψη του προσωπικού, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ η προκήρυξη.
Σε σύνολο φέτος στα ξενοδοχεία και στο υδροθεραπευτήριο θα είναι 11 άτομα οι εποχικοί, συν τους μόνιμους. Θα πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα για τον κορονοϊό και θα ξεκινήσουμε. Μέχρι τις 5 Ιουλίου, επειδή πρέπει να κατατεθούν και τα πρωτόκολλα συν την εκπαίδευση του προσωπικού, θα ανοίξουμε” σημείωσε ο διευθυντής των εγκαταστάσεων Νίκος Λευκαδίτης.

Απαντώντας σχετικά με το αν υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό, ο κ. Λευκαδίτης δήλωσε ότι “… το τελευταίο δεκαήμερο έχει αρχίσει και υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον. Έχουν αρχίσει κάποια τηλεφωνήματα”.
Όσο για τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό ανέφερε ότι “… σε ό,τι αφορά στις εγκαταστάσεις δεν έχει αλλάξει κάτι, απλώς θα γίνουνε κάποιες επιπλέον προσθήκες στα λουτρά. Θα γίνεται θερμομέτρηση, η απολύμανση γινόταν έτσι κι αλλιώς. Στην πισίνα θα αλλάζει το νερό και θα καθαρίζετε πιο συχνά. Θα γίνουν απολυμάνσεις τις σωληνώσεις πριν ξεκινήσουμε και μετά θα γίνονται συχνές απολυμάνσεις. Τα άτομα που θα μπαίνουν στην πισίνα θα είναι λιγότερα. Υπάρχει μία αισιοδοξία, φαντάζομαι δεν θα πιάσουμε τα περσινά επίπεδα αλλά ευχόμαστε να υπάρξει μία κίνηση. Αν δεν υπάρξουν προβλήματα με την πανδημία υπολογίζουμε μέχρι το τέλος Οκτώβρη θα λειτουργούμε” δήλωσε ο κ. Λευκαδίτης.
Οι θέσεις
Οι θέσεις που έχει προκηρύξει η ΕΤΑΔ είναι διάρκειας τεσσάρων μηνών και η προθεσμία υποβολής αίτησης λήγει στις 27 Ιουνίου. Αφορούν πέντε θέσεις βοηθ. Νοσηλευτών - φυσικοθεραπευτών - λουτρονόμων, μια θέση νυχτοφύλακα - θυρωρού, δύο θέσεις ταμίων, δύο θέσεις καμαριέρων - καθαριστριών και μια θέση υπαλλήλου υποδοχής.

ilialive.gr