Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

“Λευκή” μοιρασιά στην Κρήτη ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-0

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-0: To VAR «πήρε» δυο γκολ
ΟΦΗ και Παναθηναϊκός (0-0) έμειναν χωρίς νίκη στα πλέι οφ. της Superleague μετά από 4 αγωνιστικές.
Μέτριο ματς έγινε στο Ηράκλειο παρουσία 300 περίπου θεατών που το παρακολουθούσαν από τις γύρω ταράτσες. Απογοητευμένες οι δυο ομάδες από τη μέχρι τώρα πορεία τους στα πλέι οφ δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Μεγαλύτερη φάση του αγώνα ήταν αυτή που έγινε στο 58΄όταν μετά από κεφαλιά του Μακέντα, ο Ουάλεϊ έκανε κακή εκτίμηση της φάσης αλλά για καλή του τύχη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός είδε δυο γκολ του να τα «παίρνει» σωστά το VAR. Στην πρώτη φάση ο Μακέντα ήταν σε θέση οφσάιντ και στη δεύτερη ο Περέα χρησιμοποίησε το χέρι του πριν το γκολ του Καμπετσή.
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Ουάλεϊ, Μπράουν, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (69΄ Μαρινάκης), Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (68΄ Στάικος), Βαζ (90΄+2 Δεληγιαννίδης), Φιγκεϊρέδο, Σεμέντο (43΄ Μάνος)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Θεοχάρης (78΄ Περέα), Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ (82΄ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης (82΄ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης, Κολοβός (63΄ Ανουάρ), Μακέντα (83΄ Καμπετσής).

4η αγωνιστική

Σάββατο (27/6)
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0 - 0
Κυριακή (28/6)
Άρης - ΠΑΟΚ (19:15)
ΑΕΚ - Ολυμπιακός (21:30)


 Η Βατημολογια

*Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι πέντε: Ο πρωταθλητής και ο δευτεραθλητής παίρνουν μέρος στα προκριματικά του Champions League, ενώ τρία παραμένουν τα εισιτήρια για το Europa League.
*Ο Κυπελλούχος συμμετέχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
*Εάν ο Κυπελλούχος έχει εξασφαλίσει την έξοδο του στο Champions League τότε το εισιτήριο πάει στον 3ο της βαθμολογίας και τ' άλλα δύο εισιτήρια στον 4ο και τον 5ο της βαθμολογίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των playout: