Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Με την εγκληματική στάση της Κίνας στο ξέσπασμα του COVID-19 να ερευνάται και να τεκμηριώνεται δεν θα αργήσει να έρθει και η ώρα των κινεζικών αποζημιώσεων για τις καταστροφές που έφερε. Κάθε Κράτος θα κληθεί να λάβει το μερίδιό του με βάση τις ζημίες που υπέστη και τη στάση που κράτησε στον παγκόσμιο πόλεμο απέναντι στο αόρατο εξ Ανατολών εχθρό.

Τη στάση που θα κρατήσει η Ελλάδα και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που είχε πέσει στην παγίδα της αντιδημοκρατικής κινεζικής κουλτούρας με τους χιλιάδες θαυμαστές εντός των συνόρων, αναμένει ο λαός. Το μείζον θέμα είναι η ευημερία των Ελλήνων και με τις χιλιάδες κατεστραμμένες επιχειρήσεις και οικογένειες το τελικό αποτέλεσμα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη θα κριθεί από την οικονομική επιβίωση και την άνθησή τους. Τα συσσίτια που ετοιμάζονται ως λύση ανάγκης δεν μπορούν να αποτελούν εθνικό στόχο ούτε μπορούν να χρησιμεύσουν ως πολιτική σανίδα σωτηρίας για εκείνους που θέλουν να δραπετεύσουν.
   
Σε έναν πόλεμο κανείς δεν μπορεί να είναι και με τον νικητή και με τον ηττημένο. Ο επιτήδειος ουδέτερος ουδέν λαμβάνει στο τέλος. Η Ελλάδα περιμένει από τον Πρωθυπουργό της να την εντάξει στην πλευρά των νικητών και να απαιτήσει τις κινεζικές αποζημιώσεις που τις αναλογούν, όταν και όποτε  ο πόλεμος λήξει. 

Thedayaftergr