Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Θρίλερ στο Λουτράκι - Τέσσερις νεκροί σε σπήλαιο της περιοχης

Τέσσερις άνδρες ηλικίας από 34 έως 65 ετών, έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι Λουτρακίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πυροσβεστική, οι τέσσερις άνδρες κάτοικοι της περιοχής , που είχαν μαζί τους γεννήτρια, ανασύρθηκαν νεκροί από φρέαρ 25 μέτρων.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου- Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, δήλωσε στο Open TV ότι , όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται καθώς στο συγκεκριμένο σημείο δεν πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση.
Τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν μέσα στο σπήλαιο ενώ μαζί τους είχαν και μια γεννήτρια από τα καυσαέρια της οποίας πιθανότατα κατέληξαν.  
O συναγερμός σήμανε στις 2 τα ξημερώματα στο Λουτράκι, όταν μια γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία για τέσσερα άτομα που βρέθηκαν νεκρά σε χαράδρα σπηλαίου. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, η γυναίκα που ειδοποίησε, ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων. Μάλιστα, μαζί της είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα loutraki365, το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως να βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, κάποιοι από αυτούς φέρονται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους.
Με βάση αυτό το σενάριο, απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο υπό το φόβο κάποιας νέας έκρηξης, ενώ περίπου στις 5 τα ξημερώματα, ξεκίνησε η επιχείρηση για την ανάσυρση των σορών, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου.