Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Α’ Κορινθίας: Ψηφίζουμε τους καλύτερους της δεκαετίας

Σε όλο τον κόσμο, σε κάθε άθλημα, αυτή την περίοδο, διενεργούνται διάφορες ψηφοφορίες για την ανάδειξη των καλύτερων της δεκαετίας.
Έτσι λοιπόν και η αθλητική ιστοσελίδα apopsi24.gr που ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κορινθάς και όχι μόνον,  δε θα μπορούσαμε να λείψουμε από μια τέτοια διαδικασία.
 Όπως μας ενημέρωσε ο φίλος αθλητικογράφος της apopsi24.gr, Δημήτρης Μανωλάκης
"Με τη βοήθεια λοιπόν κυρίως των αθλητικών συντακτών και των προπονητών της Κορινθίας, αλλά και παραγόντων και ποδοσφαιριστών που έχουν μπόλικες συμμετοχές και παραστάσεις στα γήπεδα της Κορινθίας και όχι μόνο, είπαμε να αναδείξουμε τους καλύτερους της δεκαετίας 2010-2020, που αγωνίστηκαν στα γήπεδα της Α’ Κορινθίας.
Δεν υπάρχει περιορισμός σε θέση, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό σε αρκετούς ήδη, μπορούν να επιλέξουν τους δέκα (10) καλύτερους κατά την άποψή τους (οποιονδήποτε και από οποιαδήποτε θέση), έχοντας σα γνώμονα τους τίτλους, τις συμμετοχές, τα γκολ του καθενός, φυσικά και την επιρροή του στην ομάδα που αγωνίστηκε, αλλά και στο πρωτάθλημα γενικότερα.
Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας θα γίνουν γνωστοί αρχικά οι 50 καλύτεροι και στη συνέχεια, θα γίνει αναφορά στους 18 καλύτερους, χωρίς να αναγράφεται η θέση που κατέλαβε ο καθένας.
Υ.Γ.
Αν κάποιος εν ενεργεία ή μη ποδοσφαιριστής, επιθυμεί να λάβει μέρος στη διαδικασία, μπορεί να αποστείλει τις επιλογές του στο news@apopsi24.gr"