Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Σε οικονομική απόγνωση τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Κορινθίας- Επιστολή της ΕΠΣ προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη

 
 Η ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ με επιστολή της προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη , η οποία κοινοποιήθηκε στην ΕΠΟ και στους 4 βουλευτές του Νομού Κορινθίας, αναφέρεται στην  τραγική οικονομική κατάσταση που υπάρχει στα 49 σωματεία της, μια κατάσταση που επλήγη ακόμη περισσότερο με την πανδημία του COVID-19 και ζητά την άμεση επιχορήγηση αυτών από  την Πολιτεία.

Η Επιστολή της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Προς: Τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη

Κύριε Υφυπουργέ,
Γνωρίζοντας την καλή διάθεση και την ευαισθησία σας σε σχέση με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και εν προκειμένω για το ποδόσφαιρο, ενώνουμε την φωνή μας με το αίτημα της Ε.Π.Ο. αλλά και των άλλων Ε.Π.Σ. της πατρίδας μας, προκειμένου τα ερασιτεχνικά σωματεία να επιχορηγηθούν άμεσα από την Πολιτεία. Είναι περιττό να σας αναλύσομε την τραγική οικονομική κατάσταση που υπάρχει στα σωματεία, μια κατάσταση που επλήγει ακόμη περισσότερο με την πανδημία του COVID-19.
Η Ένωσή μας απαριθμεί 49 σωματεία είναι δέκτης παραπόνων και πιέσεων από τους παράγοντες, οι οποίοι δηλώνουν ότι χωρίς οικονομική στήριξη, κινδυνεύουν οι ομάδες τους να μην συμμετέχουν στα πρωταθλήματα την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Σας καλούμε να σκύψετε στο πρόβλημα που υπάρχει στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία και να δώσετε λύση έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε.
Για το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κορινθίας
Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Μιχάλης Τσιχριτζής                                              Παναγιώτης Βράκας
Κοινοποίηση:
1.     Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
2.     Χρήστο Δήμα (Βουλευτή Κορινθίας)
3.     Νικόλαο Ταγαρά (Βουλευτή Κορινθίας)
4.     Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάδη (Βουλευτή Κορινθίας)
5.     Γεώργιο Ψυχογιό (Βουλευτή Κορινθίας)