Σάββατο 11 Απριλίου 2020

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ & ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση πραγματοποίησε την Παρασκευή 10 Απριλίου στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ. Χρυσοβαλάντη Μέλλο, προκειμένου να του παραδώσει υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου.

Ο κ. Μέλλος με επιστολή του Συλλόγου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα καθώς και τον κ. Γκιολή για τη θετική και άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του συλλόγου για την προμήθεια των υλικών.

Επίσης συνάντηση πραγματοποίησε την ίδια ημέρα ο  κ. Αναστάσιος Γκιολής με τον Υπεύθυνο Συντονιστή του Κέντρου Υγείας Κορίνθου κ. Νικόλαο Γεωργακόπουλο, προκειμένου να του παραδώσει υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας. Παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού κα Αθηνά Κόρκα καθώς κλιμάκιο διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων του ΚΥ Κορίνθου.
Ο κ. Γεωργακόπουλος με επιστολή του Κέντρου Υγείας ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα καθώς και τον κ. Γκιολή για την προσφορά υφασμάτινων μασκών και γαντιών προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες για την προστασία των ιατρών και του υγειονομικού προσωπικού από τη διασπορά του κορονοϊου.
 


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη