Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Εντυπωσιακή εμφάνιση πολιτικής πυγμής του διορισμένου Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και Κρίσεων κ. Χαρδαλιά μετά του Επιστήμονα κ. Τσιόδρα σήμερα ημέρα ήττας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ελλάδας δυστυχώς στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Η απαράδεκτη στάση του Πρωθυπουργού να σύρει την Ελλάδα στο στρατόπεδο των 9 ηττημένων χωρίς να εκτιμήσει ορθά τις πιθανότητες νίκης για το "λεφτόδεντρο" του κορωνο-ομολόγου καλύφθηκε επικοινωνιακά από τους Ρομά της Λάρισας. 

Ο κ.Μητσοτάκης έχει κάθε δικαίωμα να αποτυγχάνει. Εξάλλου ουδείς αλάνθαστος. Αυτό όμως που δεν έχει δικαίωμα σε αυτό τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο είναι να σέρνει την Ελλάδα στο στρατόπεδο των ηττημένων και να την καταστρέφει. Δυστυχώς, ο κ.Μητσοτάκης κάλυψε τα πολιτικά εγκλήματα της διακυβέρνησης Τσίπρα-Βαρουφάκη και συνεχίζει κατά παράβαση της λαϊκής εντολής της 7ης Ιουλίου 2019 την προστασία των ολίγων του Κράτους εις βάρος του λαού και της χώρας. 

Με τα γκάλοπ του Θανάτου από τον κ.Θεοδωρικάκο να αναδεικνύουν νικητή τον πρωθυπουργό εκμεταλλευόμενα το αίσθημα αυτοσυντήρησης των Ελλήνων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποπειράθηκε να συνεχίσει την αποτυχημένη πολιτική Τσίπρα των εκβιασμών προς τους Ευρωπαίους χέρι-χέρι με την Ιταλία. Το αποτέλεσμα οδυνηρό και όλοι περιμένουμε τη λυπητερή με την απελευθέρωσή μας. Σύντομα θα καταφύγει στα κόλπα Τσίπρα με λαϊκά συσσίτια, κοινωνικά παντοπωλεία, επιδόματα φτώχειας και δωρεές των celebrities για να καλύψει τα πολιτικά του λάθη και την προστασία των ολιγαρχών του.

Αποκαλυπτικός ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Αγοραστός εμπλέκει με δηλώσεις του τον Ελληνικό Στρατό ως απειλή για την τήρηση της τάξης από τους Ρομά για να μην επέμβει.  Εμμονές με μάσκες τύπου Ισλαμιστών και επεμβάσεις στρατού δεν μας οδηγούν στην επόμενη ημέρα που τόσοι πολλοί θέλουν να οικειοποιηθούν. Αν δεν φύγει το σκοτεινό χθες δεν μπορεί να έρθει ένα λαμπρό αύριο και ο κ.Μητσοτάκης και το Επιτελείο του αν δεν μπορούν να το φέρουν έστω και τώρα, θα πρέπει να να κάνουν στην άκρη για όποιον μπορεί.



Όλοι μαζί δεν γίνεται πια. Με επικοινωνιακά τερτίπια στο τέλος θα μας πείσει ο κ.Μητσοτάκης ότι θα κυβερνήσει με τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη μαζί και τη Γεννηματά μπροστάρη με ένα έκτρωμα δημοκρατίας.
 
thedayaftergr.blogspot.com