Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Ήρθε ο παγκόσμιος ιός για να μας φέρει τις μάσκες στο πρόσωπο, να ταυτιστούμε χριστιανές και μουσουλμάνες και να πέσουν οι μάσκες της Ελλάδας. Ένα διεφθαρμένο κράτος και κοινωνία μέχρι εχθές στον πάτο της διεθνούς κατάταξης και ένα ΕΣΥ γεμάτο τρύπες έγινε ξαφνικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το Κράτος υπόδειγμα.

Τα αεροπλάνα πάνε και έρχονται από Κίνα με τις μάσκες δωρεές και τον Υπουργό Χατζηδάκη να μας αναλύει το 0,8 ευρώ ετησίως του κάθε καταναλωτή που συνεισέφερε εν αγνοία του -αδιευκρίνιστο- στον εθνικό σκοπό!

Η Γερμανία ξαμολιέται 19 Απριλίου Κυριακή του Πάσχα των πάλαι ποτέ Ορθοδόξων Χριστιανών και οι Έλληνες φρόνιμοι περιμένουν την Πρωτομαγιά να πιάσουν την παπαρούνα τους.

Ξύπνησε και ο Αλέξης το παιδί του λαού και της ριζοσπαστικής αριστεράς να μας θυμίσει να μην ξεχάσουμε τη μάχη της οικονομίας που για άλλους θα έχει ύφεση 35% του ΑΕΠ, για άλλους 15% και για την Κυβέρνηση 18% το 2020 και +15% το 2021 κάν'το ύφεση 3% να είμαστε μέσα.

Φήμες ότι η αυτού εξοχότητας ΠτΔ ετοιμάζει το τιτίβισμα της για τις ΗΠΑ και η Βουλή των Ελλήνων ράβει το ύφασμα της σημαίας της εις ένδειξη πένθους για το κρεματόριο  της Νέας Υόρκης δεν επιβεβαιώνονται. Ο πόνος εξαντλήθηκε στη γειτονική Ιταλία και τις αδελφές οικογένειές της.

Τσιόδρας και Χαρδαλιάς ράβουν το πολιτικό κοστούμι τους για την επομένη των εκλογών και ο ελληνικός λαός εκφράζει την εμπιστοσύνη του.

Εν κατακλείδι, το πολιτικό παίγνιο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση εις βάρος μας και ετοιμαστείτε να φορέσετε όλοι μάσκες εις ένδειξη πένθους για τη χαμένη ελευθερία μας. Η μπούργκα έρχεται και θα φορεθεί πολύ από εδώ και πέρα αν θέλουμε να βγαίνουμε από το σπίτι μας. Να γίνουμε όλοι ένα απέραντο ελληνικό hotspot.

Ας ευχηθούμε να βρεθεί ένας Έλληνας να σταματήσει το εξισλαμισμό της Ευρώπης, για το καλό μας...

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Thedayaftergr