Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Ο ΥΦΥΠ. ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ TOY ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ

Της Λέττας Καλαμαρά

"Απαράδεκτη" εικόνα χαρακτήρισε τις ουρές έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών ο διορισμένος Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χαρδαλιάς χωρίς να μας πει φυσικά τι έπραξε ο ίδιος πολιτικά για να μη συμβεί αυτό.

Είναι προφανές ότι η Πολιτική Προστασία του κ.Χ αρδαλιά έχει μετατραπεί σε έναν κατασταλτικό νομοθέτη που το μόνο που γνωρίζει είναι να απειλεί για το καλό μας και να περικόπτει τμηματικά ελευθερίες.

Την απαγόρευση του δικαιώματος της εργασίας διαδέχθηκε η απαγόρευση του δικαιώματος συνάθροισης που διαδέχθηκε η απαγόρευση του δικαιώματος κίνησης που διαδέχθηκε η απαγόρευση του δικαιώματος κυκλοφορίας για να έρθει η απαγόρευση του δικαιώματος θαλάσσιου λουτρού. Μία δικτατορία για το καλό μας που δεν είναι δικτατορία αλλά μοιάζει τόσο πολύ με μία αυταρχική δημοκρατία για το καλό μας. Το νέο πολίτευμα μας με την υπογραφή Μητσοτάκη.

Παγκόσμια δημοκρατική διακυβέρνηση δήλωσε ο εμπνευστής των Μνημονίων ΓΑΠ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδύεται ως υπέρμαχος όλων στην αλλαγή της ζωής μας. Ίσως οι παγκόσμιοι "δημοκρατικοί" κυβερνήτες στηρίζουν το νέο καθεστώς του που έχει τόσους λάτρεις και εγγυώνται την παραμονή του στην εξουσία ως ένας νέος Πούτιν, ένας νέος Ερντογάν για την επόμενη εικοσαετία με την στήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων και απόκρυψη όλων των διακομματικών εγκλημάτων τους.

Δυστυχώς, η Ελλάδα παραμένει με απόφαση Μητσοτάκη στο στρατόπεδο των ηττημένων και θα υποφέρει πολύ χωρίς λόγο. Προς το παρόν, τα μπάνια απαγορεύονται με διαταγή Μητσοτάκη και οι Έλληνες θα βλέπουν τη θάλασσα και την καταστροφή με το κιάλι από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, αν έχουν, ως άλλοι Πέρσες κατακτητές από το όρος Αιγάλεω όταν τα συσσίτια του διορισμένου Υπουργού Εσωτερικών Θεοδωρικάκου θα μοιράζουν φαί στην Αγία Βαρβάρα για τα θύματα της αντεθνικής πολιτικής Μητσοτάκη.

Μέχρι να υπάρξει άλλη πολιτική λύση...
 
 http://thedayaftergr.blogspot.com