Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ



Της Λέττας Καλαμαρά 


Αλλαλούμ στους πρωτεργάτες αντιμετώπισης του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος που προωθεί ασταμάτητα τους πελάτες τους στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και τις Μ.Κ.Ο. τους, ευελπιστώντας στην προώθησή τους στην ηπειρωτική Ελλάδα για νέους πελάτες και πάνω απ'όλα την πλήρη αποσύνθεση του Ελληνικού Κράτους. Η συνταγή του υβριδικού πολέμου είναι πετυχημένη και οι Έλληνες συνεργάτες πρόθυμοι και πολυάριθμοι. Μηταράκης και Κουμουτσάκος ως αρμόδιοι Υπουργοί Μετανάστευσης, Χρυσοχοϊδης ως Υπουργός Φύλαξης Συνόρων, Πλακιωτάκης ως Υπουργός Υποδοχής και Ασφαλείας Ακτών, Παναγιωτόπουλος και Στεφανής ως αρμόδιοι της Εθνικής Άμυνας έχουν πέσει στα δίχτυα των λαθρεμπόρων διακινητών αλληλο-εκτοξεύοντας ασυνάρτητες δηλώσεις αντιμετώπισής τους.
Στο βάθος το ηττημένο παρακράτος μετά και τις πρόσφατες επιλογές Μητσοτάκη του Προέδρου της Δημοκρατίας και Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και του Στρατού γυρεύει τη ρεβάνς αλλάζοντας τη στρατηγική του. Με το γνωστό δόγμα "Ποτέ στην Πλευρά των Ηττημένων" προωθεί τώρα τη συζήτηση και τη συνδιαλλαγή μέσα από τα κατακτημένα μέσα ενημέρωσης και προβολής με απώτερο σκοπό την απόκτηση ερεισμάτων και τον καθορισμό των επερχόμενων εξελίξεων σε μία Ελλάδα που ασφυκτιά από τον πλούτο της. Η γνωστή κάστα της Μεταπολίτευσης του ’21, τσιράκια της διεθνούς ελίτ, επιζητεί απελπισμένα την επιβίωσή της στο Νέο Κόσμο του Ντόναλτ Τράμπ, τον οποίο απέτυχε να αποκαθηλώσει με τη γραφική Πελόζι και προκρίνει τη συνύπαρξη, την προσφυγή στη Χάγη για μία Ελλάδα μικρότερη.

Θλιβεροί ξενιστές του Έλληνες Υπουργοί και πολιτευτές που αποδυναμώνουν την Ελλάδα μέσα από δηλώσεις της αρπαχτής για ένα μέλλον που δεν τους ανήκει.  Απέλπιδα προσπάθειά τους η αποδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων, η διάσπαση του εθνικού κορμού μας, η αλλοίωση της εθνικής συνείδησης και η αιώνια φτώχεια της ανάπτυξης του 2,5% που πανηγυρίζουν ως ιθαγενείς. Το ξεπούλημα κάθε μειοψηφικής συμμετοχής του ποσοστού του Δημοσίου σε κερδοφόρες επιχειρήσεις ενέργειας και πλούτου για την εξυπηρέτηση των αποικιοκρατών του ΤΑΙΠΕΔ με αντάλλαγμα την ντόπια εξουσία εις βάρος των μισθών, συντάξεων και της οικονομίας της Ελλάδας. Πόσο φθηνοί, αληθινά!

Η ώρα των Ελλήνων και των Ελληνίδων πλησιάζει. Η ώρα που θα πάρουν στα χέρια τους τη μοίρα τους συνεχιστές του αλλοτινού ’21 όπου μία χούφτα αγωνιστών θυσιάστηκε για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Άγγλων, Γάλλων και Ρώσων των Μεγάλων Δυνάμεων της Εποχής αφήνοντας απομεινάρια αντιπροσώπων τους μέχρι τις μέρες μας. Το μίσος και ο φόβος για τους Έλληνες είναι απύθμενο και αντανακλάται στην απέλπιδα προσπάθειά τους για τον ενταφιασμό του βιοτικού μας επιπέδου και για τον 21ο αιώνα και τη μετάλλαξη των Ελλήνων σε οθωμανική επαρχία Ασιατών και Αφρικανών.

Εις μάτην. Η παράνομη μετανάστευση είναι εθνική απειλή και μόνο έτσι πρέπει να αντιμετωπισθεί για να εξουδετερωθεί. Το τυράκι της δημογραφικής αναγέννησης  και της θρησκευτικής ελευθερίας δεν αποτελούν παρά το δολώματα της δράσης των λαθρεμπόρων, του πλουτισμού των κυκλωμάτων και της σύγχρονης αποσάθρωσης του Ελληνικού Κράτους, τελευταία φάση σε ένα σχέδιο δεκαετιών. Οι πολιτικοί ιθύνοντες καλά θα κάνουν να σταματήσουν  την πανσπερμία δηλώσεων να συνενωθούν και να επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση αυτής της εθνικής απειλής που από την ημέρα εκλογής του πολιτικού εγκληματία Αλέξη Τσίπρα ο οποίος θα πρέπει να λογοδοτήσει ενώπιον μας γιατί άνοιξε τη σύγχρονη Κερκόπορτα τρώει τα σωθικά των Νήσων μας και της ηπειρωτικής Ελλάδας οσονούπω. Αν δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν και ενδιαφέρονται ειλικρινά ας ρωτήσουν να μάθουν. «Όσο για τον αξιοθρήνητο Ταγίπ που αναζητά μέσα από τους συνεργάτες του, ντυμένους Έλληνες ανταποκριτές, τη Χάγη ας πάει να βρει στο Σαγγάριο νερό να ξεπλύνει τα χρήματα της δράσης του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα του.

Μέρκελ, Πούτιν και Ερντογάν αιώνιοι εξουσιαστές μίας σάπιας δημοκρατίας παραμένουν στην εξουσία με χρήμα μέσα από τις αμαρτίες των λαών τους μέσα από το Ναζισμό, τον Κομμουνισμό της Σοβιετίας και τον σφαγέα Κεμάλ. Ήρθε ή Ώρα της αληθινής Δημοκρατίας των Ωκεανών και της Γης. Οι προηγούμενοι είναι ήδη παρελθόν σε έναν αιώνα της ντροπής. Ας μπουν οι φράχτες να κλείσει η αιμορραγία του κακού και ας αρχίσουν οι χοροί και όποιος αντέξει τα ξεβράσματα στην επιφάνεια της γαλάζιας Μεσογείου της Ελλάδας. Οι ηττημένοι ας κάνουν στην άκρη και ας αφήσουν τα παιχνίδια της τεχνητής νοημοσύνης, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας.

Thedayaftergr