Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Το πρώτο χαμόγελο φάνηκε στο πρόσωπο του Κώστα


Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις την έμπρακτη ανταπόκριση των ανθρώπων, στο κάλεσμα για βοήθεια του συμπολίτη μας Κώστα Καλλά. Σε τρεις (3) μόλις ημέρες συγκεντρώθηκαν πάνω από 8.000,00€, δίνοντας μας την ελπίδα ότι πολύ σύντομα θα μπορέσουμε να φτάσουμε το στόχο μας.
Το πρώτο χαμόγελο φάνηκε στο πρόσωπο του Κώστα, ο οποίος με ιδιαίτερη συγκίνηση μέσω του monemvasianews.gr, ευχαριστεί όλους εκείνους, που στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στη δύσκολη περιπέτεια της ζωής του.

Και είναι πράγματι όχι μόνο συγκινητικό αλλά και μεγαλειώδες να βλέπεις απέναντί σου πολίτες ευαισθητοποιημένους, τους οποίους όχι μόνο ευχαριστούμε αλλά και επαινούμε για την ενεργό στάση και παρουσία τους.
Άνθρωποι από κάθε γωνιά της γης, εντός και εκτός Ελλάδος, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, δίνοντας το ευλογημένο παρόν και παράλληλα, την βεβαιότητα ότι τις δύσκολες στιγμές δεν είμαστε μόνοι. Κοντά μας βέβαι από την πρώτη στιγμή και ο Δήμος Μονεμβασίας, ο οποίος αφουγκράστηκε το πρόβλημα και έπραξε με τον καλύτερο τρόπο τα δέοντα.
Να υπενθυμίσουμε για ακόμα μια φορά ότι ο Κώστας Καλλάς, από τη Μονεμβασία, ηλικίας 36 ετών , πατέρας δύο παιδιών είχε ένα ατύχημα με το άλογο, στις 12 Οκτωβρίου 2016, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στα οστά του προσώπου του.
Ο Κώστας Καλλάς όπως είναι σήμερα
Μετά από αρκετές νοσηλείες και πολλές ημέρες διασωληνωμένος στην Εντατική,  ο Κώστας σήμερα έχει διαρροή εγκεφαλονωτιαίου υγρού από τη μύτη, με κίνδυνο μόλυνσης απειλητικό για τη ζωή του, καθώς υπάρχει ανοικτή δίοδος για να περάσουν μικρόβια από τη μύτη του στον εγκέφαλο του.
Πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα για να αποκατασταθεί αυτό το πρόβλημα. Επιπρόσθετα οι πολλές ημέρες νοσηλείας στην εντατική του προκάλεσαν δυσλειτουργία και στα δύο του πόδια, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί μερική αναπηρία, να μην μπορεί να εργασθεί και να πρέπει να υποβληθεί σε ένα χειρουργείο στο κάθε πόδι.
Τα τρία (3) χειρουργεία στα οποία πρέπει να υποβληθεί, μπορούν να γίνουν μόνο από εξειδικευμένους γιατρούς σε ειδικό θεραπευτήριο. Στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσει εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να επανέλθει πλήρως.
Το κόστος όλων των παραπάνω ενεργειών ανέρχεται υπολογιστικά στο ποσό των 50.000,00€ .
Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί ατομικός ερανικός τραπεζικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα,  ο οποίος δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια με Α.Δ.Α. : 6ΥΝΟ46ΜΤΛΚ-99Ε, με τα παρακάτω στοιχεία:
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος Αριθμός λογαριασμού: 418/00369518 IBAN λογαριασμού:  GR 5101104180000041800369518 Όνομα Δικαιούχου: ΚΑΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ
 Αν βοηθήσουμε όλοι μας με λίγα χρήματα, χωρίς να στερηθούμε κάτι, ο Κώστας θα καταφέρει να χειρουργηθεί και να γίνει καλά!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να δώσουμε πίσω τη ζωή στον Κώστα!

monemvasianews.gr