Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Ο Βόλος πέρασε από την Λαμία / Ισοπαλία στην Κρήτη

Βόλος - Λαμία 1-0: Την «σκότωσε» με Μάντζη! (highlights)
Με νίκη άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Super League 1 καθώς ο Βόλος επικράτησε εντός έδρας της Λαμίας με 1-0. Στο 0-0 έμειναν ΟΦΗ και ΑΕΛ, ενώ εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ξάνθη με 3-1. 

«Όποιος πετύχαινε το γκολ, θα έπαιρνε και το παιχνίδι» είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Άκης Μάντζιος και η ατάκα του ισχύει 100% σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα του ματς που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Βόλο και τη Λαμία.
Τελικά ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί που το πέτυχαν στις αρχές του β' μέρους, και
μάλιστα με όμορφο τρόπο. Οι Οικονόμου, Μουνίθ και Μάντζης συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να «σπρώχνει» με το σώμα τη μπάλα στα δίχτυα στο 49' γράφοντας το τελικό 1-0. Πρόκειται για πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα της Μαγνησίας, χάρη στην οποία μάλιστα ξεπέρασε και τη Λαμία στην κατάταξη, έχοντας πλέον 25β. έναντι 24 για την ομάδα της Φθιώτιδας.
ΒΟΛΟΣ (Γκαγιέγκο): Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Οικονόμου (75’ Λύρατζης), Τσίκα, Φεράρι, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Μάντζης (75’ Τόρες), Φερνάντο (84’ Γέντρισεκ).
ΛΑΜΙΑ (Μάντζιος): Καχριμάν, Αντέτζο, Βύντρα, Ασίγκμπα (80’ Βιγιάλμπα), Βάντερσον, Σκόνδρας (64’ Βασιλογιάννης), Δημούτσος, Νιάσε, Ρόμανιτς (74’ Τιρόνε), Καραμάνος, Μπιανκόνι.
 =========
 Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο και την εδαφική υπεροχή, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δε μπόρεσε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ που θα έκανε την διαφορά. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ισλανδό «κέρβερο», Όγκμουντουρ Κρίστινσον και το ματς έληξε 0-0.
ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Μπραουν, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μεγιάδο, Νέιρα, Σεμέδο (86’ Φερέιρα-λ. τ.. 91’ Μάνος) Βαζ (70’ Ναμπί) Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο.
ΛΑΡΙΣΑ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μούζεκ, Μπέρτος, Μιχαήλ, Μώρας, Σετσέροβιτς, Γκαζάλ, Μασούρας, (λ. τ. 24’ Μπούστος 6) Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα (87’ Βινίσιους), Παπάζογλου, (λ. τ. 52’ Νούνιτς).
===========

Το προφίλ της 22ης αγωνιστικής:
Σάββατο (1/2)
Βόλος - Λαμία 1-0 (49' Μάντζης)
ΟΦΗ - ΑΕΛ 0-0
Ολυμπιακός - Ξάνθη 3-1 (5' Σουντανί, 43' Ελ Αραμπί, 52' αυτ. Φασίδης - 71' πεν. Κάστρο)
Κυριακή (2/2)
Άρης – Πανιώνιος (15:00)
Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (17:15)
Ατρόμητος – ΑΕΚ (17:15)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30)