Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π. E. Κορινθίας Αναστασίου Γκιολή με το νέο Διοικητή του Γ. Ν. Κορίνθου Γρηγόρη Καρπούζη


https://p4c8y2m8.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2019/06/%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%82.jpg
Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, συνάντηση με το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Γρηγόρη Καρπούζη στην Κόρινθο. Στη συνάντηση συμμετείχε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Κορινθίας καθώς και κλιμάκιο παραγόντων του Νοσοκομείου Κορίνθου.  


Όπως και στο παρελθόν είχε αναφερθεί ο κ. Γκιολής, δεσμευόμενος παράλληλα με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, στις άμεσες προτεραιότητες της νέας αρχής ήταν και είναι η υγεία των συμπολιτών μας και η διευκόλυνση της καθημερινότητας όσο αφορά στην περίθαλψη των πολιτών της Κορίνθου από τις  υγειονομικές μονάδες της περιοχής, με πρώτο το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα ενίσχυσης και ανάπτυξης προγραμμάτων μέσω ΕΣΠΑ, όπως ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου, ενίσχυση ιατρικού τεχνολογικού εξοπλισμού, ανακαίνιση – ανακατασκευή των μαγειρείων κ.α.

Ο Αντιπεριφερειάρχης βρισκόμενος στο χώρο του Νοσοκομείου, ως δεύτερο σπίτι του, τόνισε στη συζήτηση μεταξύ άλλων, την υποχρέωση που έχουμε όλοι μας προκειμένου να στεκόμαστε δίπλα στον πολίτη με έργα, παρέχοντάς του τις καλύτερες όσο το δυνατόν συνθήκες, σε ένα χώρο σαν και αυτόν του Νοσκομείου.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη