Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (...Αθήνας και ενδοχώρας μέχρι και του Δερβενίου .)

Της Λέττας Καλαμαρά

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση του νέου Προέδρου της δύσμοιρης Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και το Παρακράτος της Ελλάδας, το 30% της ελληνικής οικονομίας επίσημα, δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να ελέγξει τη μοίρα αυτής της φυλής. Συνηθισμένο επί δεκαετίες από την εποχή της Χούντας να ποδηγετεί και να εκμαυλίζει τη διεθνή αποικία του οργανωμένου εγκλήματος, την Ελλάδα, αρνείται να την παραδώσει στον 21ο αιώνα ελεύθερη, πλούσια και ισχυρή.

Το σκοτεινό σχέδιο μετατροπής της σε κομμάτια, μίας νέας Γιουγκοσλαβίας, φθάνει στην τελική του φάση τα επόμενα τρία χρόνια και ο απόλυτος έλεγχος κάθε κρατικής εξουσίας της Δημοκρατίας είναι ο αυτοσκοπός. Πολιτεία, δημοκρατία, άμυνα, δικαιοσύνη και επικοινωνία είναι οι πυλώνες που ανήγειρε επί δεκαετίες η διεθνής μαφία στο πυρήνα της ΝΑ Μεσογείου, με την Ελλάδα ως κέντρο του "πολιτισμού" της. Ενώ στην Ιταλία όμως η παρουσία της είναι αναγνωρισμένη και στην Τουρκία η υπόστασή της αποκαλύφθηκε από το δίκτυο Γκιουλέν, στην Ελλάδα ανέπτυξε τη χειρότερη μορφή της.

Από το πεζοδρόμιο μεταφέρθηκε στα κολλέγια και τα σαλόνια, στα αξιώματα και τις αγαθοεργίες και από εκεί στην Ευρώπη καλύπτοντας το προσωπείο της και αποκτώντας θεϊκή μορφή. Μέσα από ένα εθνικό κύκλωμα διακινητών θαλάσσης πέρασε σε θεσμούς και στρατολόγησε σύσσωμη την ελληνική κοινωνία στην υπηρεσία της. Όποιος αρνήθηκε εξοντώθηκε αναίμακτα και όποιος συνεργάστηκε έγινε αναντικατάστατος ανεξαρτήτου Κυβέρνησης.  Η γνωστή νομενκλατούρα που χρεοκόπησε οικονομικά και ηθικά την Ελλάδα το 2009 και ανέδειξε την ανθελληνική πολιτική μορφή του Αλέξη Τσίπρα που παρέδωσε τη μία και μοναδική Μακεδονία, συνεχίζει το έργο της ανενόχλητη αν όχι συνεργαζόμενη και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εν αγνοία του ή όχι, αδιάφορο.

Το αποτέλεσμα είναι ο πολιτικός εκφυλισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη σε χρόνο-ρεκόρ με δημοσκοπήσεις ενέσεις να τον διατηρούν στην πολιτική ζωή και να συνεχίζει την πολιτική υποκρισία Τσίπρα με ευχολόγια περί ευημερίας ενώ ξεπουλάει δημόσια περιουσία και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τα σχέδια του βαθέος Κράτους σε νησιά Ανατ. Αιγαίου, Κρήτη και ενδοχώρα. Η σημερινή κατάσταση είναι αδιαμφισβήτη και καταγεγραμμένη. Δεν χρειάζεται να την αναλύσουμε εμείς καθώς κάθε ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας της 7ης Ιουλίου 2019 τη νιώθει και ντρέπεται, ενώ οι οπαδοί του Αλέξη Τσίπρα πανηγυρίζουν για τη συμφωνημένη από καιρό πολιτική νεκρανάστασή του. Το τι θα γίνει παρακάτω είναι άγνωστο, όμως.Το παρακράτος απαιτεί τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ ο κ.Μητσοτάκης φέρεται να έχει ήδη τάξει τη θέση ενώ το πρώτο κωλυσιεργεί και τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις. 


Εδώ και ημέρες με διάφορα προσχήματα απουσιών ελπίζει και ίσως κατασκευάζει μία διεθνή ή εθνική κρίση που θα ανατρέψει και την ανάδειξη ενός στρατιωτικού ηγέτη που εμφανίζεται μία φορά ανά δέκα χρόνια ως Αρχηγό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Το παρακράτος αρνείται την αποδοχή του, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα κάθε εμφάνιση του καλυπτόνταν επικοινωνιακά με μία αγαθοεργία την ίδια ημέρα συμπτωματικά με την παρουσία πατριαρχών της εθνικής διαπλοκής.

Το σχέδιο διάσπασης της Ελλάδας εξαιτίας των απύθμενων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, στη μία και μοναδική ελληνική ΑΟΖ για όσους δεν φοβούνται τα σκυλιά που αλυχτούν, περιλαμβάνει: την πλήρη εκμαύλιση των πληθυσμών νησιών Λέσβου, Χίου και Σάμου που απελεύθερωσε ο ηρωϊκός πάλαι ποτέ ελληνικός στόλος μέσω των χρημάτων των ΜΚΟ και την αποξένωσή τους από την ηπειρωτική χώρα  στραμμένα στην Ανατολή να υποδέχονται οικονομικούς μετανάστες και κουνώντας κόκκινες σημαίες, την απόσχιση της Κρήτης λόγω ξαφνικού πλουτισμού, τον εξισλαμισμό του Νομού Έβρου εξαιτίας του εποικισμού και της ήδη εκφρασμένης συνεργασίας του ορθόδοξου Θεού, με τους υπόλοιπους Νομούς της Θράκης να ακολουθούν, την ανεξάρτητη μη ελληνική γερμανική Μακεδονία των Τσίπρα και Μητσοτάκη και τον εξισλαμισμό Αθήνας και ενδοχώρας μέχρι και του Δερβενίου εξαιτίας του ακατάσχετου εποικισμού.  Το μόνο που δεν μας είπε ο Θεός διά του εκπροσώπου του είναι τα σύμβολα που θα αλλάξουν και ποια θα είναι η σημαία μας. Ο σταυρός μας και η ελευθερία ή θάνατός μας...

Αυτά απαιτούν τον πλήρη έλεγχο και τη σιωπή αν όχι συνεργασία του Θεού μας, των άκαπνων Ενοπλών Δυνάμεων, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Για αυτά δούλευε το παρακράτος της παραοικονομίας του 30% σε χρήμα, για κάποιους άλλους του Μαξίμου στις εκλογές, μετατρέποντας την Ελλάδα σε ένα αδρανές βιασμένο Κράτος που διψά για τη μίζα του και την υποταγή του με θεατρίνους δημόσιους άρχοντες που θεωρούν το λαό ιθαγενή. Τα υπόλοιπα περί ανάπτυξης και ευημερίας του Κ.Μητσοτάκη και Έθνους του '21 τα αφήνουμε στην ιστορία και στη σημερινή πραγματικότητα της ανεργίας και των Ελλήνων οικονομικών μεταναστών στους αποικιοκράτες. Εξάλλου το 2023 είναι πολύ κοντά και θα μας φωτογραφίσει όλους η ιστορία αμείλικτα. 

Ες αύριο λοιπόν το όνομα έκπληξη του κ.Κυριάκου Μητσοτάκη που ευχόμαστε να είναι και ο τελευταίος Πρόεδρος αυτής της σάπιας Δημοκρατίας μας ή ο πρώτος της Ελληνικής Αναγέννησης του 21ου αιώνα... 

Αφιερωμένο στην αγαπημένη μας Ελληνική Κρήτη και σ' όσους έπεσαν, πέφτουν ή θα πέσουν υπέρ πατρίδας, εν ειρήνη ή πόλεμο, χωρίς να γνωρίζουν τη συμφωνία Κράτους και Παρακράτους...



Σαν το σύννεφο φεύγω πετάω

έχω φίλο τον Ήλιο Θεό

με του αγέρα το νέκταρ μεθάω

αγκαλιάζω και γη κι ουρανό.

Και χωρίς τα φτερά δε φοβάμαι


το γαλάζιο ζεστή αγκαλιά

στα ψηλά τα βουνά να κοιμάμαι

στο Αιγαίο να δίνω φιλιά.

Λευτεριά στους ανέμους ζητάω


έχω πάψει να είμαι θνητός

ανεβαίνω ψηλά κι αγαπάω

δίχως σώμα χρυσός αετός.

Και χωρίς τα φτερά δε φοβάμαι


το γαλάζιο ζεστή αγκαλιά




Στίχοι: Πάρης Μίτσος Μουσική: Μιχάλης Νικολούδης Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Σκουλάς

Thedayaftergr