Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Φινάλε Α΄ γύρου, αύριο στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας


 https://images3.imgbox.com/d0/81/BfTlqxxM_o.JPG
Με την  15η (τελευταία Α΄ γύρου) αγωνιστική , συνεχίζεται  ,αύριο  Σάββατο, στις 3:00 το απόγευμα το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.  Ο Πρωτοπόρος  και  σίγουρος πρωταθλητής Ατρόμητος  Χιλιομοδίου, αντιμετωπίζει τον  Α.Ο Ζευγολατιού, ενώ ο Πέλοπας αγωνίζεται , στο Πετρί κόντρα στην τοπική  Θύελλα. Την ίδια ώρα στην Τραγάνα του Κιάτου, η Θύελλα Κάτω Διμηνιού μάχεται με τον Ισθμιακό.
Στο  «Κώστας Βυζάς» στο Δερβένι,ο  Αστέρας, ενισχυμένος με τα τελευταία αποκτήματά του ( Μαγγίνα και Τσάκα) αγωνίζεται στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας με τον Πανκαμαριακό, ενώ την στιγμή στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής μάχεται με τον Σαρωνικό  Γαλατακίου.
Αλλή μια δοκιμασία περιμένει τον ΠΑΣ Κόρινθος,  που τώρα τελευταία «παραπατάει» επικίνδυνα , που  αγωνίζεται στο Βέλο κόντρα στην τοπική Ελλάδα ,η οποία  αναζητά βαθμούς για την παραμονή της στην κατηγορία.
Ένα ακόμη ντέρμπι διεξάγεται στο Λουτράκι όπου ο ΑΟΛ αντιμετωπίζει τον ισόβαθμο του Παννεμεατικό,  ενώ τέλος στα Αθίκια ο Τενεάτης υποδέχεται τον Ολυμπιακο Λουτρακίου.



15η Αγωνιστική
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
-
ΑΟ Zευγολατιού
Θύελλα Πετρίου
-
Πέλοπας Κιάτου
Αστέρας Δερβενίου
-
Πανκαμαριακός
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
-
Σαρωνικός Γαλατακίου
Θύελλα Κ. Διμηνιού
-
Ισθμιακός
ΑΟ Λουτράκι
-
Παννεμεατικός
Ελλάς Βέλου
-
ΠΑΣ Κόρινθος
Τενεάτης Αθικίων
-
ΣΦΛ Ολυμπιακός