Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής παρευρέθηκε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και βράβευση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας για τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους.

Σε κλίμα εορταστικό, καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της ΠΕ Κορινθίας, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων,  που στέκονται δίπλα του από την πρώτη ημέρα της θητείας του στη θέση αυτή. Όπως είπε χαρακτηριστικά «αναγνωρίζω και σας ευχαριστώ που
με εργατικότητα και καλή διάθεση προσπαθείτε μαζί μου, προκειμένου να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας και να δουλέψουμε προς όφελος των πολιτών του νομού μας».

Τη βράβευση των επιτυχόντων νέων πραγματοποίησε το Δ.Σ του Συλλόγου των εργαζομένων με τον πρόεδρο κ. Ηλία Μιχόπουλο μετά από τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες να δηλώνει πως «ο θεσμός να βραβεύουμε τις προσπάθειες των παιδιών και των ίδιων των συναδέλφων μας για τις εισαγωγικές επιτυχίες τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν και είναι από τις δυνατές και ευχάριστες στιγμές του συλλόγου. Φέτος όμως, η προ ετών εφαρμογή του Καλλικράτη έχει φέρει και την ΠΕ Κορινθίας στη δυσάρεστη θέση να βραβεύει αισθητά μειωμένο αριθμό παιδιών (το 2017 – 25 βραβεύσεις, το 2018 – 19 βραβεύσεις και το 2019 – 6 βραβεύσεις) και αυτό συμβαίνει διότι δεν υπάρχουν πια παιδιά εφόσον λιγοστεύει το προσωπικό». 

Τέλος ο κ. Γκιολής συνεχάρη τα παιδιά των υπαλλήλων που πέτυχαν στις εξετάσεις και εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τόνισε πως «μέσα από τις κρίσεις του Έθνους μας, διέπρεψαν λαμπρά μυαλά. Δεν είναι τα ¨πλούσια¨ εφόδια και τα ακριβά φροντιστήρια εκείνα που φέρνουν την επιτυχία. Μέσα από τη φροντίδα της οικογένειας και ακολουθώντας τον στόχο που ο καθένα έχει θέσει, είναι η σκληρή δουλειά και η επιμονή που θα τον κάνουν να ολοκληρώσει με επιτυχία το σκοπό του».

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη