Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Τοπικά ντέρμπι στο Ξυλόκαστρο και στο Λουτράκι. Ο Ατρόμητος στο Βέλο (11η αγωνιστική στην Α΄Κορινθίας)


 Αποτέλεσμα εικόνας για Ηρακλής Ξυλοκάστρο - Αστέρας Δερβενίου
Με αρκετές  ενδιαφέρουσες  αναμετρήσεις και τοπικά ντέρμπι συνεχίζεται το απόγευμα (15:00) του Σαββάτου (7/12), στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής,  το Πρωτάθλημα  της  Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Ο πρωτοπόρος  με το απόλυτο των βαθμών (30) Ατρόμητος Χιλιομοδίου,  έχει δύσκολη έξοδο στο Βέλο , κόντρα στην τοπική Ελλάδα , η οποία, εδώ και περίπου μήνα (9/11) έχει ξεχάσει την  νίκη.  Η ομάδα του Χιλιομοδίου έχει στόχο το 11Χ11.
Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Κόρινθος αγωνίζεται στο Συνοικισμό, απέναντι στον Παννεμεατικό και θέλει επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα στο Χιλιομόδι από τον Ατρόμητο που την άφησε πίσω στους – 8 βαθμούς.
Από την αγωνιστική  δεν απουσιάζουν  και τα ντέρμπι. Στο Ξυλόκαστρο διεξάγεται το  ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και τον Αστέρα  Δερβενίου, με την   γηπεδούχο ομάδα να στερείται την νίκη σχεδόν  ένα μήνα ( 9/11), ενώ την ίδια στιγμή στο  «Θωδειο» στάδιο  διεξάγεται το  λουτρακιώτικο   ντέρμπι  ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον ΑΟ Λουτρακίου. 
Στο Κιάτο ο Πέλοπας αντιμετωπίζει σε ενδιαφέροντα  αγώνα τον ΑΟ Ζευγολτιού, όπως ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Σαρωνικού Γαλατακίου με τον Ισθμιακό. Στα Αθίκια ο Τενεάτης αναζητά επιστροφή στις νίκες  απέναντι στον Πανκαμαριακό.   
Τέλος στο Πετρί η τοπική Θύελλα μάχεται με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.-

11η Αγωνιστική
Ελλάς Βέλου
-
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
ΠΑΣ Κόρινθος
-
Παννεμεατικός
Σαρωνικός Γαλατακίου
-
Ισθμιακός
Πέλοπας Κιάτου
-
ΑΟ Zευγολατιού
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
-
Αστέρας Δερβενίου
ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
ΑΟ Λουτράκι
Τενεάτης Αθικίων
-
Πανκαμαριακός
Θύελλα Πετρίου
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού