Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Λουτράκι: “Ειρωνείες και μαγκίτσες από νιάνιαρα δε σηκώνω” – Παραλίγο να πέσει ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο – video

Λουτράκι: “Ειρωνείες και μαγκίτσες από νιάνιαρα δε σηκώνω” – Παραλίγο να πέσει ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο – video

‘Αναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης (Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019) του δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι. Αμέσως μετά την τοποθέτηση δημότη... για την πιθανολογούμενη έλευση μεταναστών σε ξενοδοχεία της περιοχής και αφού το λόγο πήρε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μαρία Πρωτοπαππά να μιλήσει για το θέμα, ακούγεται ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου κ. Πέρρας Σωτήρης να λέει:

“Εγώ δεν έχω πρόβλημα, ας έρθουν (οι μετανάστες), με κούρασε το θέμα”.  Στη συνέχεια και ενώ το λόγο έχει η κ. Πρωτοπαππά, ακούγεται ο κ. Πέρρας να ρωτάει δημότη “εσύ έχεις πρόβλημα”;
Ο δημότης μάλλον απάντησε “ναι” και ο κ. Πέρρας ξανακούγεται να ρωτάει “τι πρόβλημα έχεις;” Σε εκείνο το σημείο, ο δημότης κάτι λέει στον κ. Πέρρα, που σηκώνεται από τη θέση του. Κατευθύνθηκε απειλητικά εναντίον του νεαρού, λέγοντας “ειρωνείες και μαγκίτσες εγώ δε σηκώνω, ειδικά από νιάνιαρα”.
Το δημοτικό συμβούλιο διεκόπη και όταν συνεχίστηκε ο κ. Πέρρας πήρε το λόγο και ζήτησε “συγνώμη” από όλους για τη συμπεριφορά του, αλλά όπως είπε “δεν ανέχομαι ειρωνείες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και προς τους δημοτικους συμβούλους. Ποτέ δε θα το ανεχτώ”

Πηγή: loutrakiblog