Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO


Τρίπολη, 14 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πλήθος κόσμου και πολλοί επίσημοι επισκέφτηκαν χθες τα δύο περίπτερα του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO και ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Κέντρου για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης αλλά και για τις σύγχρονες ρομποτικές συσκευές που διαθέτει και που δίνουν μια άλλη διάσταση στη διαδικασία της αποθεραπείας, της αποκατάστασης, της επανεκπαίδευσης του εγκεφάλου αλλά και της ανθρώπινης ευεξίας.
 Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ( 13/11/19 ) σε μία λαμπρή τελετή

πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης των 7 Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη, γεγονός που συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών αλλά και επωνύμων πολιτικών από την κεντρική πολιτική σκηνή και τον χώρο της Αυτοδιοίκησης της Πελοποννήσου.
Τα περίπτερα του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ την πρώτη ημέρα της Έκθεσης επισκέφτηκαν: Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ανδρέας Πουλάς, ο Βουλευτής Ηλείας κ. Μιχάλης Κατρίνης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης κος Κώστας Τζιούμης, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας  Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Κολιόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης ΑΜΕΑ Πελοποννήσου κ. Νίκος Καραλής και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αρκαδίας κ. Σταύρος Μιχαλόπουλος.
Η Διεύθυνση και το προσωπικό του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ καλούν τον κόσμο να επισκεφτούν την έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2019 και να προσέλθουν στα δύο περίπτερα του Κέντρου Αποκατάστασης προκειμένου να εκμεταλλευθούν τις μοναδικές προσφορές που γίνονται σε όλα τα θεραπευτικά προγράμματα λόγω της έκθεσης και να συμμετάσχουν στο μεγάλο διαγωνισμό του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με δώρο ένα 3ήμερο φιλοξενίας γεμάτο αναζωογονητικές θεραπείες και πλούσια δόση ευεξίας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ