Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Πρότυπα εργοστάσια στην Κορινθία επισκεφτηκε κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τους υφηπουργούς αναπτυξης Νίκο Παπαθανάση και Ερευνας & Τεχνολογίας Χρίστο Δήμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, περιλαμβάνονται οι Νίκος Ταγαράς, Δημήτρης Μπίτζιος και Χρίστος Δήμας, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι
Σήμερα Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής,είχε την τιμή να υποδεχθεί στην Κόρινθο, τον Υφυπουργό Ανάπτηξη και Επενδήσεων Νίκο Παπαθανάση και τον Υφυπουργό Ερευνας και τεχνολογίας  Χρίστο Δήμα, σε περιοδεία -  επισκέψεων προτύπων επιχειρήσεων του Νομού.
Στις συναντήσεις αυτές παραβρέθηκαν  οι Βουλευτές Κορινθίας Νίκος Ταγαράς και  Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης, η τ. Αντινομάρχης κ. Άννα Κοντονή και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων Δημήτριος Μπίτζιος.

Επισκέφθηκαν τις επιχειρήσεις ΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ, LANDIS+GYR Α.Ε. και Χρυσά Αυγά – Golden Eggs όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους των εργοστασίων και στα γραφεία των βιομηχανιών. Συζήτησαν τα προβλήματα και συμμεριζόμενοι τους προβληματισμούς των επιχειρήσεων, υποστήριξαν τη γραμμή της νέας κυβέρνησης, όπου ορίζει να στέκεται δίπλα στις υπάρχουσες επιχειρήσεις αλλά και στις δράσεις νέων επενδύσεων, δημιουργώντας συνθήκες σταθερού και φιλικού περιβάλλοντος προς κάθε επιχείρηση που θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της περιοχής του Νομού Κορινθίας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην επιτακτική ανάγκη να διευκολυνθεί με κάθε δυνατό τρόπο η στήριξη των εξαγωγών καθώς και των επιχειρήσεων που σχετίζονται με αυτές. Η αναφερόμενη «στρατηγική εξωστρέφειας» όπως χαρακτηριστικά τονίζει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων - «Είναι μία στρατηγική όπου θα οργανώνει, θα κατευθύνει και θα υποστηρίζει τις προσπάθειες των εξαγωγέων σε τομείς και αγορές όπου εντοπίζονται ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών»


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη