Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΙΠΑ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν αυτοί που τρέχουν πλάι στον παγκόσμιο Έλληνα Στέφανο Τσιτσιπά για να λουστούν λίγο από το υπέρλαμπρο φως της τιτάνειας προσπάθειάς του. Ο διαστημικός Στέφανος δεν έχει ανάγκη κανέναν πια χάρη στην προσπάθεια που κατέβαλε αυτός και η οικογένεια του επί χρόνια και η δημοσιότητα των κολαούζων προκαλεί μόνο θυμηδία.

Ας τον αφήσουν στην ησυχία και το κλίμα του Μονακό να ζει και να προετοιμάζεται σκληρά γα να μας χαρίσει την επόμενη δεκαετία στιγμές χαράς σε όλους τους ανθρώπους. Αυτό ίσως είναι και το ενοχλητικό ότι ένας πολίτης της Οικουμένης πια με το γράμμμα GR δίπλα του θα φιγουράρει στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητισμού και έκανε το βαθύ Κράτος να στέλνει τηλεγραφήματα και απεσταλμένους για να σκεπάσουν το φωτεινό αστέρι του.

Όλοι αυτοί είναι που θέλουν να βάλουν ταβάνι τον ουρανό στην άνοδό του και ανησυχούν μην τον προσπεράσει. Ευτυχώς είμαστε σίγουροι ότι ο Στέφανος τούς αγνοεί γνωρίζοντας ότι παίζει για τον εαυτό του, την οικογένειά του και τον απλό Έλληνα που χαίρεται και εμπνέεται πραγματικά με τις νίκες του. Just for the Greeks!  

Συνέχισε Στέφανε και "Φοβού τους Δαναούς φέροντας δώρα" για να φωτογραφηθούν μαζί σου και να βρεθούν πλάι σου γεμάτη υποκριτική αγωνία και θαυμασμό. Αφού είναι τόσο πατριώτες ας ασχοληθούν από τις κρατικές και πολιτειακές τους θέσεις για τις λίγες και θλιβερές αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και τα χιλιάδες παιδιά που αγωνίζονται μόνα τους χωρίς οργανωμένη υποστήριξη. Ας αναρωτηθούν γιατί πρέπει να μεταναστεύουν τα Ελληνόπουλα για να διακρίνονται και εδώ απλά διώκονται μέχρι τέλους... 

Go on just for the Greeks, Stefanos! You deserve all the space of the Universe 

thedayaftergr.blogspot.com