Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Αγκαλιά με τον τίτλο η Ροδος , 4 - 3 την Μαρκό - Ξέφυγε με +7

https://www.mikriliga.com/wp-content/uploads/2019/09/Rodos-2.jpg


Αγκαλιά με τον τίτλο στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι πλέον η Ρόδος, η οποία στην αυλαία της 11ης αγωνιστικής μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κέρδισε δύσκολα με 4-3 τη Μαρκό και βρίσκεται πλέον στο ρετιρέ με +7!
Απίστευτη εξέλιξη είχε το α’ ημίχρονο, ίσως το καλύτερο από άποψη θεάματος στο δημοτικό στάδιο τα τελευταία χρόνια, αφού σημειώθηκαν έξι γκολ! 

Η Μαρκό προηγήθηκε με το «καλημέρα»  Στο 3΄  ο  Χίσο με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ατματζίδη, ανοίγει  το σκορ για την ομάδα των Μεσογείων
Η  Ρόδος στη συνέχεια ήταν καταιγιστική (3-1), Ο Μπουντόπουλος με πλασέ στο 7΄μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Κορνερ για την ομάδα της Ρόδου με τον Μπουντόπουλο να εκτελεί στο δεύτερο δοκάρι για τον Κανταρτζή, με τον δεύτερο με κεφαλιά να κάνει το 2-1. Μετά ένα δίλεπτο (20’) Ωραία προσπάθεια του Ραχήμ έδωσε στον Βουργουντζή κι αυτός με πλασέ έκανε το 3-1  Αλλά τα τραγικά λάθη της άμυνας κόστισαν και το ημίχρονο τελείωσε με το απίστευτο 3-3.
Κόρνερ του Ατματζίδη, στο 32’  ο Αλεξίου πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Γκεμίση κι αυτός με πλασέ έκανε το 3-2 και  στο 45’ σε μακρινό σουτ του Αλεξίου, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της Ρόδου, έφτασε στον Σάμιο, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα (3-3)
Οι «πράσινοι» λυτρώθηκαν με τον Χατζησάββα στο 70ο λεπτό και πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους ακόμη  τρεις πολύτιμους βαθμούς  
Ρόδος (Κώστας Βελιτζέλος): Τζήμας, Σταυλάς (55’ Μπίσα), Νικολόπουλος (62’ λ.τ. Τριχάκης), Κανταρτζής, Σούλης, Μισέλ, Βουργουντζής (29’ λ.τ. Παπαθανασίου), Ραχήμ, Χατζησάββας, Δελαπόρτας, Μπουντόπουλος (64’ Σουλάι).
Μαρκό (Δημήτρης Παπασπύρος): Μπαλασάκης, Σόφης, Μανωλιάς Γ., Κορομηλάς, Τσακίρης (80’ Μασκλαβάνος), Αλεξίου, Γκεμίσης (87’ Μανωλιάς), Θέος (72’ Πινέιρο), Σάμιος, Χίσο, Ατματζίδης.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με τηνΚόρινθο 2006 να μάχεται για την νίκη απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας, την ίδια στιγμή ο Παναρκαδικός ,στην Τρίπολη ,τον Αχαρναϊκό.  Δύσκολη έξοδο στην Παλλήνη , κόντρα στον Παλληνιακό, πραγματοποιεί ο ΑΟ Υπάτου ,ενώ ο Κιθαιρών Καπαρελίου  υποδέχεται την ομάδα της  ΝέαςΑρτάκης.
Η Αγωνιστική ολοκλρώνεται την Δευτέρα με την κόντρα του Αιολικού Μυτιλήνης με τον ΑήττητοΣπατων.Τελος ρεπό έχει η ΑΕΚ Τρίπολης.

Η 11η αγωνιστική

30 Νοεμβρίου 2019
ΑΣ Ρόδος  - ΓΣ Μαρκό 4 - 3

1 Δεκεμβρίου 2019 -15:00

Παλληνιακός  - ΑΟ Υπάτου

Παναρκαδικός  - Αχαρναϊκός

Κόρινθος 2006  - Θύελλα Ραφήνας

Κιθαιρών Καπαρελλίου - Νέα Αρτάκη
2 Δεκεμβρίου 2019 – 16:00
Αιολικός - Αήττητος Σπάτων
Ρεπό η ΑΕΚ Τρίπολης