Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

ΕΚΚΊΝΗΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΏΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΈΡΑ ΔΕΡΒΈΝΙΌΥ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και Î³Î­Î½Î¹Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται
Δυο πρώτες μεταγραφές για τον Αστέρα, Δερβενίου που σιγά σιγά θα κτίσει μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι σχεδιασμένη από τον προπονητή κ την διοίκηση του.
Ο Αστέρας είναι στην ευχάριστη θεση να καλωσορίσει στο δυναμικό του τους ποδοσφαιριστές.  Σταύρο Βαγιού και Χρήστο Βελή . 

 Ο 30χρονος Σταύρος Βαγιού αμυντικός με το πλούσιο βιογραφικό, εχοντας παιξει σε αρκετές ομαδες της Κορινθίας, οπως ΠΕΛΟΠΑΣ , ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΣ  ΑΣΤΕΡΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΗΜΙΝΙΟΥ ηρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα κ θα βοηθήσει τα μέγιστα και να κτιστει μια πολυ καλη ομάδα. Τον ευχαριστούμε που επελεξε τον ΑΣΤΈΡΑ μας του ευχόμαστε καλή αγωνιστικη περιοδο με υγεία. 
Ο 24χρονος επιθετικος χαφ Χρήστος Βελής έρχεται στον Αστέρα για να δυναμώσει την επιθετικη γραμμή του κ να βοηθησει στο σκοραρισμα. Εχοντας πλούσιο βιογραφικό περνώντας απο ομαδες που ηταν σε μεγαλες κατηγορίες οπως ΑΚΡΑΤΗΤΟ, ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ, ΕΘΝΙΚΌ ΑΣΤΕΡΑ, ΑΟ ΚΟΡΟΠΙΟΥ ,ΑΣΠΡΌΠΥΡΓΟ, Κ ΔΆΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ, εχει την εμπειρία να δώσει στον Αστέρα την ώθηση που χρειάζεται Στο Σκοράρισμα.
Τον καλωσορίζουμε κ του ευχόμαστε υγεια κ πολλές επιτυχίες με την ομαδα μας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ